Οι διάσημοι και πλούσιοι που έχουν ακίνητα στην Ελλάδα


Η Ελλάδα είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου και όποιος την έχει επισκεφτεί, δεν μπορεί να την ξεχάσει. Οι μαγευτικές αμμώδεις παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, οι φιλόξενοι άνθρωποι, η παραδοσιακή κουζίνα και η πλούσια ιστορία συνδυάζονται για να κάνουν τη χώρα μας έναν πολύ ελκυστικό προορισμό για τους πλούσιους και διάσημους του κόσμου.

Πολλοί λοιπόν αστέρες του Χόλιγουντ και ισχυροί επιχειρηματίες, επειδή επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας και δηλώνουν ερωτευμένοι με τις ομορφιές της, αποφάσισαν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι, ώστε να απολαμβάνουν ακόμη πιο άνετα τις διακοπές τους.

Tom Hanks

Ο Tom Hanks, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Rita Wilson, όπου σταθεί και όπου βρεθεί εξυμνεί τη χώρα μας.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του διαθέτουν μια πέτρινη βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται σε ένα ακίνητο έξι στρεμμάτων στην Αντίπαρο, μεταξύ Γλύφα και Χώρας.

Το ζευγάρι επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί πολλές φορές τον χρόνο και δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες στα social media.

Johnny Depp

Ο Johnny Depp, μπορεί να μην έχει αγοράσει σπίτι στη χώρα μας, αλλά έχει το δικό του νησί.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί Στρογγυλή που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και ακόμη και σήμερα είναι ακατοίκητο.

Dmitry Rybolovlev

O Ρώσος μεγιστάνας, Dmitry Rybolovlev, ιδιοκτήτης της Μονακό είναι και ο ιδιοκτήτης του θρυλικού νησιού του Ωνάση.

Έχει αγοράσει τον Σκορπιό τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει της διακοπές του μαζί με την οικογένειά του, αλλά και αρκετούς φίλους που τον επισκέπτονται συχνά.

Catherine Deneuve

Η Γαλλίδα ηθοποιός Catherine Deneuve διαθέτει το δικό της -νεοκλασικού στυλ- σπίτι στην κοσμοπολίτικη χώρα της Ερμούπολης, στη Σύρο. Στη συνέχεια το πούλησε και αγόρασε μια σειρά μικρότερων ακινήτων στην παράκτια περιοχή Δελφίνι, η οποία είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά και την ηρεμία που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Julia Roberts

Το ησυχαστήριό της στην Πάτμο έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια η Julia Roberts.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, οι πνευματικές πεποιθήσεις της ηθοποιού, μαζί με τη φυσική ομορφιά και την ηρεμία του νησιού, αποτέλεσαν τα εναύσματα, ώστε να αγοράσει ένα διώροφο σπίτι που της στοίχισε 900.000 ευρώ. Το εξοχικό της ηθοποιού έχει θέα τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Rowan Atkinson

Ο Mr Bean, όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι, αγαπά την Ελλάδα και αφού την επισκέφτηκε αρκετές φορές, αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι στο νησί της Άνδρου.

Ο ηθοποιός έχει εντοπιστεί από τους παπαράτσι να περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Αιγαίο πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά προτιμά να μην κάνει άγνωστη την παρουσία του.

Yanni

Αν και ο ελληνικής καταγωγής μουσικής Γιάννης Χρυσομάλλης ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, δεν ξεχνά ποτέ τις ελληνικές του ρίζες και την οικογένειά του στην Ελλάδα.

Επισκέπτεται πολύ συχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα και έχει ένα σπίτι στην περιοχή του Ακρογιάλι, όπου του αρέσει να περνάει χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά του.

Sean Connery

Ο σκωτσέζος ηθοποιός, παραγωγός και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Sean Connery είναι ο ιδιοκτήτης μιας πολυτελούς κατοικίας στην «Ελληνική Ριβιέρα», στο Πόρτο Χέλι.

Ο θρυλικός James Bond επισκέπτεται συχνά το σπίτι του στην Ελλάδα και απολαμβάνει να μιλάει με τους ντόπιους και να γεύεται παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα.

Roman Abramovic

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και επιχειρηματίας Roman Abramovic έχει αγοράσει ένα ακίνητο 29 στρεμμάτων στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκταση που έχει στην ιδιοκτησία του περιλαμβάνει μια εκκλησία, ένα γήπεδο τένις και μια πισίνα.

Emir Kusturica

Γοητευμένος από την ομορφιά της Σίφνου, ο Σέρβος σκηνοθέτης και ηθοποιός αγόρασε το δικό του σπίτι, το οποίο επισκέπτεται κυρίως τα καλοκαίρια.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!