Οι άνδρες αποκαλύπτουν: 10 δικές τους αλήθειες για το σεξ!


Έχουν ειπωθεί διάφορα για το σεξ και τις ανδρικές επιθυμίες. Έχουν κατηγορηθεί πώς ενδιαφέρονται μόνο για τη δική τους ικανοποίηση αλλά και πώς δεν έχουν μέτρο στην σεξουαλική επιθυμία. Εμείς θα λέγαμε πώς είναι ανυπόστατες φήμες και ως απάντηση αυτών σας παραθέτουμε 10 πράγματα που οι άντρες θα θέλανε να ξέρετε.

•Θέλουν να ξέρουν ότι σας αρέσει: Επικρατεί η φήμη πως οι άντρες λειτουργούν τόσο παρορμητικά στο σεξ, που δεν έχουν συναίσθηση του τι θέλει η ερωτική τους σύντροφος. Χαρακτηρίζονται λοιπόν ως εγωιστές. Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι άντρες όπως ακριβώς οι γυναίκες αναζητούν τον έπαινο. Θέλουν να τους πείτε αν σας αρέσει ή όχι. Σιχαίνονται το ψέμα και αυτό με το ψεύτικο οργασμό έχει καταντήσει γραφικό.

•Κι όμως οι άντρες φοβούνται: Είναι γεγονός πώς τα δύο φύλα μεγαλώνουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Παγιδεύονται σε κοινωνικά στερεότυπα που τους ακολουθούν για όλη τους τη ζωή. Έτσι οι άντρες νιώθουν μια κοινωνική καταπίεση, πρέπει να μην λένε πολλά, να μην δείχνουν ότι είναι ευαίσθητοι, να προσέχουν τι σκέφτονται, πώς μιλάνε κτλ. Όλο αυτό τους μπλοκάρει και δεν ξέρουν πώς να διεκδικήσουν την ανθρώπινη επαφή. Δώστε τους το χρόνο που χρειάζονται να νιώσουν ασφάλεια αλλά και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.

•Η ανάγκη για σεξ. Ναι, είναι αγχολυτικό, σε βοηθά να εκτονωθείς, να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Σύμφωνα με σεξολόγους, οι άντρες θέλουν οι γυναίκες τους να απολαμβάνουν το γρήγορο σεξ, όχι μόνο να το αποδέχονται. Για τους άνδρες σκοπός δεν είναι να κυριαρχήσουν στην γυναίκα αλλά να την γοητεύσουν και να την ενθουσιάσουν.

•Πολλοί άντρες δηλώνουν πως θα ήθελαν η ερωτική τους σύντροφος να ανακαλύψει πλέον και τις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες του κορμιού τους.

•Επιτέλους αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας. Ναι, οι φαντασιώσεις είναι πολύ ωραίες αρκεί να μπορεί να τις μοιραστείς χωρίς φόβο και ενοχές.

•Το σεξ είναι επικοινωνία, λεκτική και μη. Όσο κι αν σας εκπλήξει, χρησιμοποιώντας τα σωστά λόγια κάθε γυναίκα μπορεί να εκτινάξει την αυτοπεποίθηση του συντρόφου της.

•Ειλικρίνεια. Το σεξ μπορεί να λύσει τις εντάσεις σε μία σχέση, αλλά μπορεί και να δημιουργήσει νέες. Αν για παράδειγμα ένας άνδρας παραπονιέται για έλλειψη σεξ ίσως δεν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει πρόβλημα. Και καθώς ο ανδρικός εγωισμός συνδέεται άμεσα με το σεξ, το πιο εύκολο είναι να κατηγορήσει ένας άνδρας την σύντροφό του για αδιαφορία παρά να σκεφτεί ότι μπορεί να φταίει και εκείνος για την έλλειψη σεξ. Επικοινωνήστε και πείτε τι σας ενοχλεί, αλλιώς το πρόβλημα θα διαιωνίζετε και η απόσταση ανάμεσά σας θα μεγαλώνει.

•Αφήστε τους να σας διεκδικούν. Πόσα έχουν ειπωθεί για τη φύση του άντρα κυνηγού, που του αρέσει να ταλαιπωρείται μέχρι να πιάσει το θήραμά του. Ακριβώς, αυτό να έχετε στο μυαλό σας κάθε φορά που προσπαθεί να σας φλερτάρει. Αφήστε τον να σας διεκδικήσει και να σας κυνηγήσει. Γίνετε αντικείμενο πόθου και δεν θα χάσετε.

•Αφήστε τον να δει ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Μέχρι και οι ειδικοί επιβεβαιώνουν πώς δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα στην εμμονή αυτή. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως οι σεξομανείς αποτελούν μόνο 4% του συνολικού πληθυσμού, οπότε είναι μάλλον απίθανο ο δικός σας να είναι ένας από αυτούς.

•Σταματήστε να τους κατηγορείτε πώς έχουν το μυαλό τους μόνο στο σεξ.Το σεξ είναι απόλαυση και ευτυχία. Εσείς μπορείτε να πείτε όχι σ΄αυτά.

 

Πηγή: Youweekly.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!