Οικογενειακή τραγωδία στη Μακρακώμη: Τι υποστηρίζουν οι γείτονες για το έγκλημα


Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μακρακώμη μέσα στο σπίτι του, πάνω από το πρατήριο, που διατηρούσε στον ισόγειο χώρο, στην είσοδο της Κωμόπολης στο ύψος της παλιάς εφορίας.

Ένας γείτονας και φίλος του ζευγαριού ανησύχησε που δεν τους είδε να ανοίγουν το πρατήριο. Μάλιστα χθες βράδυ είχαν και παραλαβή καυσίμων. Αφού δεν απαντούσαν στα απανωτά τηλέφωνά του, ούτε ο άνδρας ούτε η γυναίκα, ενημερωσε τους συγγενείς τους.

Στο σημείο έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Μαζί με τον αστυνομικό που έφτασε στο σπίτι έσπασαν ένα πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι.

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική, αφού βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία πυροβόλησε και σκότωσε από πολύ κοντινή απόσταση. 

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές και φανερά τουλάχιστον δεν είχε προβλήματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει δικαιώματα στην τοπική κοινωνία.

Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας είναι και άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.

Πηγή: Lamia Report, Star Κέντρικης Ελλάδας

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!