Ξέρουν τα στοιχεία της γυναίκας που βρέθηκε στο Ζεφύρι


 Τα στοιχεία ταυτότητας της κοπέλας, που εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο τού Ζεφυρίου, κακοποιημένη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση είναι σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι γιατροί του νοσοκομείου της Νίκαιας την αποσωλήνωσαν προσωρινά, είδαν ότι ανταποκρίνεται και ότι μπορεί να μιλήσει.

Αστυνομικοί πήγαν στο νοσοκομείο, την είδαν, της μίλησαν για ελάχιστα λεπτά, αλλά τόσο όσο να καταλάβουν ότι πρόκειται για Ελληνίδα και για να πάρουν από τα χείλη της ένα όνομα και ένα επίθετο.

Τα στελέχη της Ασφάλειας θεωρούν δεδομένο ότι αυτά τα στοιχεία είναι τα πραγματικά της και έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα, προκειμένου να εντοπίσουν τους συγγενείς της και περισσότερες πληροφορίες για εκείνην, ώστε να φθάσουν και στους ανθρώπους που τη βίασαν και την εγκατέλειψαν στο Ζεφύρι. Ταυτόχρονα, όμως, θεωρούν ότι θα είναι δύσκολο να βρουν τους γονείς της, καθώς τόσες ημέρες μετά και κανένας δεν την έχει αναζητήσει και εικάζουν ότι δεν θα έχει επαφές μαζί τους.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!