Νότης Σφακιανάκης: Η εξαφάνιση και το διαζύγιο από τη Βρετανίδα σύζυγό του μετά απο 32 χρόνια γάμου


Οι νέες δηλώσεις γύρω από τον Νότη Σφακιανάκη φέρνουν στο επίκεντρο την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, μετά απ’ όσα ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Σάκης Πιλάτος, στενός φίλος και πρώην συνεργάτης του.

Μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα για την απομάκρυνση του τραγουδιστή από τα media, ο Σάκης Πιλάτος αναφέρει στις δηλώσεις του, πως ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του, Κίλι δεν ζουν πλέον μαζί, καθώς αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Κάτι για το οποίο μέχρι και σήμερα, ο τραγουδιστής δεν έχει απαντήσει δημοσίως, καθώς ουδέποτε κατά την καριέρα του, δεν επιθυμούσε να απασχολεί με τα προσωπικά του.

«Δεν ξέρω γιατί έχει απομακρυνθεί. Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις, πέντε μέρες. Πάντως είναι καλά. Είναι απόφασή του, σεβαστή, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει» αποκάλυψε ο Σάκης Πιλάτος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Νότης Σφακιανάκης:  Η γνωριμία και ο γάμος με την Βρετανίδα Κίλι

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Κίλι γνωρίστηκαν στην Κω, όταν ο τραγουδιστής εργαζόταν ακόμα ως dj στο νησί του. Ο έρωτάς τους εξελίχθηκε γρήγορα και ο γάμος δεν άργησε να έρθει.

Από το 1984 ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Παντρεύτηκαν το 1991, ενώ απέκτησαν μαζί τα δύο δίδυμα παιδιά τους, Απόλλωνα και Αφροδίτη. 

Σε συνέντευξή του στο Mega το 2011 o Νότης Σφακιανάκης είχε αναφερθεί στη σύζυγό του Κίλι και στην μητρότητα: «Η γυναίκα μου δουλεύει πιο πολύ από εμένα γιατί είναι σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά μας. Δεν θέλω η γυναίκα που είναι μητέρα να εργάζεται. Το έργο της μάνας είναι ιερό και μόνο εκείνη μπορεί να το καταφέρει. Και το έργο που έχει να επιτελέσει είναι να φτιάξει καλύτερους ανθρώπους. Όταν η γυναίκα φεύγει από το σπίτι, τότε τα παιδιά θα πρέπει να τα μεγαλώσει κάποιος τρίτος».

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του  ζευγαριού μπροστά στο φωτογραφικό φακό έγινε τον Απρίλιο του 2017, όταν ο Νότης Σφακιανάκης και η Κίλι απαθανατίστηκαν κατά την είσοδο στο αεροδρόμιο μαζί με την κόρη τους.

Νότης Σφακιανάκης: Η περίοδος της απομόνωσης

Τον Νοέμβριο του 2020 ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών. Ο Νότης Σφακιανάκης αφέθηκε ελεύθερος ξεκινώντας έτσι μια δικαστική διαμάχη με συνήγορο υπεράσπισης τον Αλέξη Κούγια.

Έκτοτε, αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες και πρόσωπα των media που αναζητούν τον Νότη Σφακιανάκη, στέλνοντας δημόσια μηνύματα.

«Δε ξέρω τι έχει πάθει, δε μπορεί να τον βρει κανένας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντύπας.

«Πόσο έχω επιθυμήσει και να δω και να ακούσω τον Νότη Σφακιανάκη… πάρα πολύ! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να τραγουδήσει αλλά νιώθω σαν να λείπει αρκετά χρόνια. Μιλάμε τώρα για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα κάρο επιτυχίες, πραγματικά», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες μέρες, μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Νότης Σφακιανάκης: Η σπάνια φωτογραφία στα social media

Πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου ο Μανώλης Σφακιανάκης ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Η Ζωή μας είναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας», έγραψε στην ανάρτησή του. Αρκετοί μάλιστα θεώρησαν πως ο τραγουδιστής αρχίζει σιγά – σιγά να επανέρχεται στα media, ωστόσο από πλευράς του δεν έχει κάνει καμία κίνηση που να σηματοδοτεί την επιστροφή του στο τραγούδι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NDP/INSTAGRAM

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!