Το «Καλοκαίρι μαζί στις 10» έριξε αυλαία σήμερα, καθώς από τη Δευτέρα το Πρω1νό και η Φαίη Σκορδά παίρνουν τη σκυτάλη. Η πρωινή εκπομπή με Νικολέττα Ράλλη και Νίκο Αναδιώτη μας κράτησε συντροφιά τα καλοκαιρινά πρωινά με άφθονα ρεπορτάζ και ανατρεπτικές στιγμές.

Κατά την αποφώνηση λοιπόν οι δύο παρουσιαστές ευχαρίστησαν τον κόσμο και το σταθμό. Ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να περάσω ένα μοναδικό και ξεχωριστό καλοκαίρι στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που με ανέχτηκαν. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, δεν ξέρω αν θα μπορεί να συμβεί αυτό. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον».

Στη συνέχεια η Νικολέττα Ράλλη πήρε το λόγο και ανέφερε με το δικό της μοναδικό τρόπο: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ΑΝΤ1 που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πραγματικά υπέροχους ανθρώπους, να γνωρίσω το αγόρι μου… Αυτό που το πάτε; Να τα λέμε κι αυτά!».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ατάκα της για το Γιώργο Μαυρίδη προκάλεσε φρενίτιδα στα social media. Όπως φαίνεται δεν πρόκειται για μία περιπέτεια, αλλά το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση!


Η συνέχεια όμως ακολούθησε στα stories της παρουσιάστριας! Η Νικολέττα Ράλλη φρόντισε να δώσει τις απαντήσεις μετά το τέλος της εκπομπής.

«Όταν σας είπα για το αγόρι μου που γνώρισα μέσα από την εκπομπή με παρεξηγήσατε. Αυτόν εννοούσα», είπε δείχνοντας τον αρχισυντάκτη, Νίκο Παρτσώλη. Εκείνος όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει, συμπληρώνοντας στο κλείσιμο του βίντεο: «Φιλιά Γιώργο!».