Νικηφόρος: Το πρώτο απόσπασμα από το video του «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα»


Την πιο σκοτεινή πλευρά του θα δείξει ο Νικηφόρος στο επερχόμενο video clip του.

Ο Νικηφόρος έχει ετοιμάσει ένα ολοκαίνουργιο video clip.

Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο απόσπασμα από το video clip του Νικηφόρου για το τραγούδι «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» από το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Είναι Που Νιώθω», όπου βλέπουμε τον καλλιτέχνη να εμφανίζεται σε ένα ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Στο σύντομο teaser ο Νικηφόρος είναι έτοιμος να εμπλακεί σε άγριο καυγά και ένα έρθει στα χέρια με έναν άλλον άνδρα για τα μάτια μίας γυναίκας.

Μέσα από το νέο video clip του ο αγαπημένος τραγουδιστής τσαλακώνεται, μας δείχνει την «σκοτεινή» πλευρά του και μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία το ολοκληρωμένο video clip, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στο επίσημο κανάλι της Heaven Music στο YouTube.

Τη σκηνοθεσία του video clip έχει αναλάβει ο Steven Airth.

Τους στίχους του τραγουδιού «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» έχει γράψει η Ελένη Γιαννατσούλια ενώ η μουσική ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι.

Το «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» είναι ένα από τα καινούργια τραγούδια του άλμπουμ «Είναι Που Νιώθω» που ξεχώρισε το κοινό, δίνοντάς του μάλιστα μία θέση στις τάσεις του YouTube στην Ελλάδα όταν κυκλοφορείς αλλά και για το επόμενο διάστημα.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!