Νεκρός φαίνεται να κουνιέται την ώρα της κηδείας του


Από το τζαμάκι που βρίσκεται στο ύψος του κεφαλιού του, ο νεκρός φαινόταν σαν να χαιρέταγε τους συγκεντρωμένους.

Εικόνες που παραπέμπουν σε ταινία θρίλερ, αλλά έχουν λογική εξήγηση καταγράφηκαν σε μία κηδεία στις 5 Μαΐου στην Ινδονησία.

Την ώρα λοιπόν που γινόταν η χριστιανική τελετή στο Μανάντο, του Βόρειου Σουαέζι και οι συγγενείς του άτυχου άνδρα, θρηνούσαν για την απώλεια του ανθρώπου τους, η κάμερα που υπήρχε εκεί, γυρίσει προς την μεριά που ήταν το φέρετρο.

Αυτό, στο ύψος του κεφαλιού είχε ένα μικρό τζαμάκι από το οποίο φαινόταν σαν να χαιρετάει από μέσα ο νεκρός. Κάτι που αυτομάτως, μόλις άρχισε να κυκλοφορεί το video, δημιούργησε σενάρια οτι μπορεί να θάφτηκε ζωντανός.

Αυτό όμως σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ινδονησία είναι απίθανο να έχει συμβεί, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα χτυπούσε το φέρετρο ή τέλος πάντων θα έκανε κινήσεις που θα γινόταν αισθητό οτι είναι ζωντανός.

Όσο για το πως δημιουργήθηκε αυτή η εικόνα; Η εξήγηση που υπάρχει είναι πως είτε οφείλεται σε… παιχνίδια του φωτός με την αντανάκλασση του ηλίου, είτε στην πιθανή κίνηση του σώματος λόγω της σκληρότητας και της αλλαγών στους συνδέσμους κατά την διάρκεια της αποσύνθεσης. 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!