«Να Διαδοθεί»: Οι Stavento ενώνουν δυνάμεις με τον Θέμη Αδαμαντίδη


Μία συνεργασία που πρέπει «Να Διαδοθεί» έχουν ετοιμάσει οι Stavento.

Οι ξεχωριστοί Stavento ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη σε ένα τραγούδι για το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα «διαδοθεί» από την πρώτη στιγμή που θα κυκλοφορήσει.

Ο Μιχάλης Κουινέλης έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μία σειρά κορυφαίων, ετερόκλητων και απρόσμενων συνεργασιών όλα αυτά τα χρόνια που πλοηγεί το πλοίο των Stavento στις θάλασσες της μουσικής και της δισκογραφίας.

Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Κώστας Χατζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Έλενα Παπαρίζου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Τουρνάς, είναι ορισμένα από το ονόματα που συνθέτουν το μακρύ και πραγματικά αξιοζήλευτο καταλόγων με τις μουσικές συμπράξεις που έχουν στο ενεργητικό τους οι Stavento.

Ο Μιχάλης Κουινέλης κάνει για ακόμα μία φορά την έκπληξη και αυτή τη φορά συναντά δισκογραφικά τον Θέμη Αδαμαντίδη, έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο με επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι που θα μοιραστούν οι δύο καλλιτέχνες φέρει τον τίτλο «Να Διαδοθεί».

Πρόκειται για την επόμενη κυκλοφορία των Stavento μετά το «Για Να Θυμάμαι», ένα συγκλονιστικό τραγούδι που καταγράφει τη νέα πραγματικότητα της πανδημίας.

Το νέο τραγούδι «Να Διαδοθεί» των Stavento με τη συμμετοχή του Θέμη Αδαμαντίδη αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming αυτήν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!