Ναταλία Δραγούμη: «Όταν είσαι παντρεμένος δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάς πουθενά»


Για τις σχέσεις της με το άλλο φύλο αλλά και το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, μίλησε Ναταλία Δραγούμη στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί!  Δεν έχω φτάσει ποτέ σε σημείο να κοιμηθώ στον καναπέ. Δεν έχουμε περάσει κάποια πολύ μεγάλη κρίση», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

«Δέχομαι πολύ φλερτ από τους νεότερους άνδρες. Όταν είσαι παντρεμένος/η δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάς πουθενά. Φυσικά και δέχομαι φλερτ και μπορεί να πω και στον άνδρα μου ότι είδα έναν πολύ ωραίο άνδρα», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το εάν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της υποκριτικής, η Ναταλία Δραγούμη απάντησε αρνητικά, περιγράφοντας το περιστατικό με σκηνοθέτη στις πρώτες της δουλειές.

«Ο πρώτος σκηνοθέτης με τον οποίο συνεργάστηκα μου είχε πει πως στο σινεμά ο σκηνοθέτης θα πρέπει να ερωτεύεται την πρωταγωνίστριά του και αντίστοιχα εκείνη τον σκηνοθέτη της. Μου είχε πει ότι τα βράδια  με σκέφτεται και πως το ίδιο θα έπρεπε να κάνω κι εγώ. Δεν με τρόμαξε αλλά το βρήκα πάρα πολύ γελοίο», ανέφερε στην κάμερα του Mega η Ναταλία Δραγούμη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!