Ναστάσια: Όνειρα Χαμένα


Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Nastasia παρουσιάζει το πρώτο της single με τίτλο «Όνειρα Χαμένα».

Σε στίχους και μουσική του Tony Καραγιάννη, το τραγούδι «Όνειρα Χαμένα» είναι μια ερωτική λαϊκή μπαλάντα την οποία η νεαρή Ναστάσια ερμηνεύει με πάθος, και το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής της αντηχεί κατεθείαν στις καρδιές μας.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μασούρα, το οποίο συνδυάζει την όμορφη παρουσία της Nastasia με μαγευτικά εξωτερικά πλάνα.

Η Nastasia (Ναστάσια Γούναρη) κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει Χημεία στα Ιωάννινα. Από μικρή ηλικία καλλιεργεί το ταλέντο της στη μουσική παίζοντας πιάνο, κάνοντας μαθήματα φωνητικής, και παράλληλα γράφοντας στίχους και μουσική.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει πολλά πράγματα: έχει παίξει στην όπερα Κάρμεν στο Μέγαρο μουσικής σε ηλικία 12 ετών, τραγούδησε στο Κολλέγιο Ψυχικού-Αθηνών σε εκδήλωση της UNESCO, και συμμετείχε στο THE VOICE OF GREECE.

Το τελευταίο διάστημα κάνει μαθήματα φωνητικής με τον Γιώργο Θεοφάνους, και πραγματοποιεί σποραδικές εμφανίσεις σε μικρές μουσικές σκηνές.

Με την πρώτη της δισκογραφική κυκλοφορία συστήνεται στο ευρύ κοινό και ξεκινά επίσημα την μουσική της καριέρα!


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!