Νίκος Πολυδερόπουλος: «Είμαι τυχερός που έχω την Βαλασία» – Η εξομολόγηση για την «αθόρυβη» σχέση με την σύντροφό του


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος το φετινό καλοκαίρι, συνδυάζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μαζί με διακοπές.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη με αφορμή την περιοδεία της παράστασης του Ρόμπερτ Ντούμπακ «Ανδρική νοημοσύνη – οξύμωρο;» σε διασκευή και σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη.

«Η παράσταση είναι μονόλογος και εμπεριέχει ένα διαδραστικό κομμάτι με τον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για να το δοκιμάσω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Γενικά μου αρέσει στην ζωή να δοκιμάζω νέες συνθήκες. Στην παράσταση υποδύομαι τον Μάνο, όποιος είναι πολύ ερωτευμένος με τη Στέλλα, κι αυτή λίγο πριν από τον αρραβώνα τους, τον απατάει.  Φεύγοντας του λέει “θέλω αυτό που θέλει κάθε γυναίκα βρες το μόνος σου”, οπότε ο Μάνος αρχίσει να ψάχνει τη έκανε λάθος».

Νίκος Πολυδερόπουλος: Τέσσερα χρόνια σε… αθόρυβη σχέση

Μιλώντας για μια στοιχεία μιας ισορροπημένης σχέσης, ο ηθοποιός παραδέχεται: «Για να υπάρξει επιτυχία σε μία σχέση πρέπει να προσπαθήσεις, να παλέψεις, να χάσεις, να κερδίσεις, ακόμα κι αν βρεις τι θέλουν οι γυναίκες, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να μάχεσαι για τον άνθρωπο που αγαπάς.  Έχω προσπαθήσει, προσπαθώ και μάχομαι με έναν τρόπο όμορφο.  Τα πάντα θέλουν φροντίδα».

Και μπορεί ο χαρακτήρας στην παράσταση να είναι μετέωρος, στην προσωπική του ζωή όμως έχει βρει το λιμάνι του στο πλευρό της επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του Βαλασίας Συμιακού. 

Ο ηθοποιός και η λογοθεραπεύτρια συγκατοικούν σε ένα όμορφο σπίτι στα νότια προάστια. «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή θεωρώ ότι είμαι τυχερός», συμπληρώνει για την σύντροφό του.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: «Δεν το πολυσχεδιάζω, δεν το έχω βάλει στο πρόγραμμα, ότι είναι να έρθει, καλώς να έρθει», ανέφερε στην Real Life ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Φωτογραφίες: instagram/NDP

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!