Νίκος Κοκλώνης: Τι λέει συνεργάτης του για την υπόθεση του επιχειρηματία


Tο όνομα του Νίκου Κοκλώνη εμπλέκεται, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, σε υπόθεση ελέγχου από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος. Ο συνεργάτης του Νίκου Κοκλώνη, Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» για την υπόθεση και τον επιχειρηματία. Μάλιστα, όπως ανέφερε, το «Just the 2 of us» θα βγει σήμερα κανονικά στον αέρα.

«Όλοι μας όπως και ο Νίκος Κοκλώνης διαβάζουμε και ακούμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσάψουμε. Δεν έχει ασκηθεί κάποια κατηγορία. Ο Νίκος είναι θυμωμένος. Είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Σαφώς ως επαγγελματίας που είναι καλείται σήμερα να βγει, να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό για περίπου 6 ώρες. Ο ίδιος είναι έτοιμος να προσκομίσει την κάθε πληροφορία και να δώσει εξηγήσεις, όταν, εφόσον και όποιος τον καλέσει. Ξέρουν που είναι. Είναι επαγγελματίας, είναι άνθρωπος, έχει διαπομπευτεί τα τελευταία 24ωρα. Είναι θυμωμένος».

Υπενθυμίζουμε ότι η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος φέρεται να ζητεί να ασκηθεί ποινική δίωξη στα εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα, μεταξύ άλλων, για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πηγή: newsbeast.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!