Νίκος Απέργης – «Εγώ Ο Δυνατός»: Η νέα του επιτυχία κυκλοφορεί


Ο Νίκος Απέργης παρουσιάζει τη  νέα του επιτυχία, «Εγώ Ο Δυνατός», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum!

Συνεχίζοντας το σερί των προσωπικών του επιτυχιών, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μας χαρίζει ακόμα ένα αισθαντικό single, το οποίο έχει αγαπηθεί από το κοινό πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς το παρουσιάζει στις live εμφανίσεις του.

Τρυφερό και συνάμα δυναμικό, το «Εγώ Ο Δυνατός» έχει την υπογραφή του ίδιου του Νίκου Απέργη στη μουσική και του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη στους στίχους. Μάλιστα, αυτή είναι άλλη μια επιτυχημένη τους σύμπραξη, μετά το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που βρέθηκε σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και μετρά πάνω από 17 εκατομμύρια YouTube views, το «Άρρωστη Κατάσταση» και το «Σπάσε Τα Φρένα».

Η ατμοσφαιρική διάθεση του τραγουδιού μεταφέρεται και με εικόνα, μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Απέργης εξακολουθεί να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές, με τις live εμφανίσεις του, κάθε Κυριακή στο «Block», στο Κολωνάκι και κάθε Τετάρτη στο «Opus», στη Γλυφάδα.

Βρείτε το «Εγώ Ο Δυνατός» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/egoodinatos

CREDITS
Μουσική: Νίκος Απέργης
Στίχοι: Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας
Επιμέλεια Παραγωγής: Θεόφιλος Μαλαχίας
Ενορχήστρωση – Programming: Αποστόλης Μαλλιάς
Κιθάρες: Φοίβος Ζαχαρόπουλος
Βιολιά: Θάνος Γκιουλετζής
Μπάσο: Σπύρος Βαρδακαστάνης
Κρουστά: Αρσένης Νάσης
Πλήκτρα: Αποστόλης Μαλλιάς
Κλαρίνο – Νέυ – Duduk: Αποστόλης Μαλλιάς
Δωδεκάχορδη κιθάρα: Νίκος Απέργης
Φωνητικά: Αθηνά Βέρμη, Αποστόλης Μαλλιάς
Μίξη: Αποστόλης Μαλλιάς BK Studios
Mastering: Μπάμπης Μπίρης ΒΚ Studios

2020 PANIK PLATINUM

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!