Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 18χρονος για την την επίθεση με μαχαίρι στον πνεύμονα 17χρονου


Συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός για την επίθεση, μαζί με άλλα άτομα, σε δύο 17χρονους στο Νέο Ηράκλειο σε υπόγεια διάβαση κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Από την επίθεση τραυματίστηκε με μαχαίρι στον πνεύμονα ο ένας 17χρονος.

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (03.02.2023) στο Νέο Ηράκλειο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνέλαβαν για την επίθεση έναν 18χρονο αλλοδαπό. Κατηγορείται ότι το απόγευμα της 1ης Φεβρουαρίου μαζί με άλλα επτά άτομα συναντήθηκαν με δύο 17χρονους σε υπόγεια διάβαση κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Νέο Ηράκλειο, με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών.

Στη συνέχεια, η ομάδα των οκτώ ατόμων επιτέθηκε στους δύο 17χρονους με με μπουνιές, κλωτσιές, αλλά και με μαχαίρια. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός του ενός 17χρονου στα πόδια και στον πνεύμονα, και ο ελαφρύς τραυματισμός του φίλου του.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών ταυτοποιήθηκε ο 18χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκομένων συνεχίζονται.

πηγή: newsit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!