Νέο βίντεο – κλιπ από τον Άκη Μπαρούτα: Κύτταρο


Κυκλοφόρησε νέο βίντεο κλιπ από το πρόσφατο άλμπουμ του νεαρού τραγουδοποιού Άκη Μπαρούτα. Το «Κύτταρο» είναι ένα από το τραγούδια του άλμπουμ «Επιστρέφω στη Γη» που κυκλοφόρησε το Μάρτιο.

Το βίντεο κλιπ που αφηγηματικά έχει τον χαρακτήρα μιας ταινίας μικρού μήκους αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού που βιώνει κρίση στη σχέση του. Ένα ζευγάρι με ένοχα μυστικά. Εκτυλίσσεται σε ένα στριπτιζάδικο και σε αυτό το φόντο θα λυθούν όλα…

Το άλμπουμ του Άκη Μπαρούτα Επιστρέφω στη Γη κυκλοφόρησε σε φυσική και ψηφιακή μορφή (download και streaming) τον Μάρτιο του 2018.

Πρόκειται για το δεύτερο άλμπουμ του 24χρονου τραγουδοποιού από τη Θεσσαλονίκη. Της κυκλοφορίας του άλμπουμ προηγήθηκε το digital single και animated video clip 28.000, το οποίο μας σύστησε στο ιδιαίτερο μουσικό σύμπαν της νέας του δουλειάς.

Το cd κυκλοφορεί σε ιδιαίτερη χάρτινη συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει το σχετικό booklet και ένα poster, σχεδιασμένο από την Σοφία Τόπη.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ερμητικός
Σενάριο,Μοντάζ: Μάριος Ερμητικός, Διευθυντής Φωτογραφίας: Δράκος Πολυχρονιάδης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Νάκης, Κάμερα: Θεόδωρος Τζάρτος, Costume Design: Κατερίνα Αιναροζίδου, Grip: Θεόφιλος Καλαϊτζίδης, Gaffers: Βίκυ Αναστασιάδου, Νεφέλη Αθανασάκη.

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!