Νέες δηλώσεις Τάκη Μπέτα: Ειπώθηκαν πολλά ψέματα για την κόρη μας


Για την υπόθεση στην οποία ενέπλεξαν άδικα την κόρη του ίδιου και της Νατάσας Θεοδωρίδου επέλεξε να μιλήσει ο Τάκης Μπέτας στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικώ.

Ξεκίνησε ως φήμη στη Θεσσαλονίκη, για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε «είδηση» σε αρκετά μέσα ενημέρωσης. Μόνο που τα πρόσωπα που εμφανίζονταν στις εν λόγω πληροφορίες δεν ήταν τα πραγματικά. Ο λόγος για ένα μεγάλο ιδιωτικό πάρτι στο Πανόραμα της συμπρωτεύουσας, που αποδόθηκε -λανθασμένα όπως αποδείχθηκε- στην κόρη της επιτυχημένης τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, διασπείροντας τον COVID-19 σε δήθεν καλεσμένους της.

Το Secret μίλησε με τον κ. Μπέτα για την περιπέτεια της κόρης του, ο οποίος επισήμανε ότι «είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Μας χρεώσανε πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Δεν ήταν καθόλου καλό αυτό που συνέβη. Και όλοι έχουμε στενοχωρηθεί πολύ. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα».

O ίδιος απαντώντας στην ερώτηση για ποιον λόγο στοχοποιήθηκε η κόρη του σημείωσε πως «εγώ είμαι ένας επιτυχημένος στον χώρο μου επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια. Η Νατάσα είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια, οπότε αντιλαμβάνεσαι γιατί έγινε αυτό το πράγμα».

Όσο για την κόρη του, ο ίδιος επισήμανε ότι «είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη» και συνέχισε μιλώντας για τη στάση ορισμένων ΜΜΕ. «Νομίζω ότι όλοι σχεδόν, εκτός από κάποιους, έκαναν πραγματικό ρεπορτάζ. Όταν μαθαίνεις κάτι, οφείλεις να βγάλεις και την άλλη πλευρά. Δεν βγάζεις ένα θέμα αν δεν το διασταυρώσεις, για να προλάβεις να πάρεις τα εύσημα. Δεν μπορείς να σπιλώνεις κόσμο και μετά να κάνεις ρεπορτάζ».

https://www.tlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!