Νέα Φιλαδέλφεια: Το βίντεο που «πρόδωσε» τον οπαδό για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα – Ήταν ένας από τους καθοδηγητές των χούλιγκαν


Εξελίξεις στο θέμα των αιματηρών επεισοδίων της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς βγήκε ένταλμα σύλληψης για ακόμη ένα άτομο, αργά χθες το βράδυ. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να «πρόδωσε» ένα από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές.

Η ΕΡΤ μετέδωσε το βίντεο μέσω του οποίου φαίνεται πως ταυτοποιήθηκε ο εν λόγω Έλληνας οπαδός για συμμετοχή του στα έκτροπα έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο Μιχάλης Κατσουρής.

Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν πως είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, το πρόσωπο για το οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης είχε εμπλοκή στο παρελθόν σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για εκείνον τον οπαδό, ο οποίος φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο:

 

Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων κι άλλοι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης.

Στα πεδίο των ερευνών για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή, βρίσκεται σε εξέλιξη η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών.

Μέχρι στιγμής από την ανάλυση των στοιχείων στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου Μιχάλη.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων χούλιγκαν. Οι αστυνομικοί μετά την σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα, που είναι πιθανόν ότι θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!