Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν πέντε Κροάτες στην Ηγουμενίτσα τα ξημερώματα – Ήταν έτοιμοι να φύγουν από την χώρα


Ακόμη πέντε Κροάτες συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο πλαίσιο των ερευνών για την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Στο μεταξύ, ενώπιον του εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 94 συλληφθέντες για την δολοφονία του Μιχάλη, που έχει προκαλέσει νέο σοκ και οργή. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που διέσχισαν οδικώς την μισή Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξαπολύοντας την δολοφονική επίθεση κατά οπαδών της ΑΕΚ.

Χθες, οι τέσσερις Έλληνες, που είχαν συλληφθεί μετά τα επεισόδια, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαφεύγουν της σύλληψης τουλάχιστον 50 εμπλεκόμενοι στα επεισόδια, και γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικές αρχές έχουν στήσει μπλόκα σε εθνικές οδούς και τα σύνορα, όπου ελπίζουν ότι μπορεί να τους εντοπίσουν και να τους σταματήσουν πριν εγκαταλείψουν την χώρα. Παράλληλα, γίνονται έρευνες σε σπίτια, ξενοδοχεία και διαμερίσματα AIRBNB στην Αττική, που είχαν κλειστεί για να φιλοξενηθούν από Έλληνες οπαδούς.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!