Νέα Σμύρνη: Καταθέτει στο Ανηλίκων η 14χρονη – Βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους οι παιδοβιαστές


Το φως της δημοσιότητας είδε μια ακόμη φρικτή υπόθεση μαστροπείας με θύμα, ανήλικη, η οποία έμενε σε Δομή Φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, εξαφανίστηκε πριν από 48 ώρες και εντοπίστηκε σήμερα.

Το κορίτσι έπεσε στα δίκτυα ενός 30χρονου μαστροπού με το ψευδώνυμο «Ταχίρ», ο οποίος την εξέδιδε σε διάφορα ξενοδοχεία στο Μεταξουργείο.

Η ανήλικη η οποία βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση, όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης. Το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από αίτημα της ανακρίτριας, η 14χρονη εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ήδη τρεις άνδρες:

– Τ.Χ. 29 ετών

– Σ.Ε. 24 ετών

– Δ.Κ. 25 ετών

Στους τρεις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία κατά περίπτωση.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις απολογίες τους, για την ερχόμενη Παρασκευή.

Από τις Αρχές αναζητείται τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο, από τη Γεωργία, που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά το 14χρονο παιδί.

Βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους
Οι δύο από τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς ότι είχαν συναντήσει σε ξενοδοχείο την ανήλικη αλλά αρνήθηκαν ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Ομολόγησαν ωστόσο ότι παρακολουθούσαν τα όσα φρικτά συνέβαιναν και τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους. Στα τηλέφωνά τους βρέθηκαν επτά βίντεο αλλά και συνομιλίες που αφορούσαν στην ανήλικη λίγο πριν τη συναντήσουν.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης
Η 14χρονη μαζί με την αδερφή της φιλοξενούνται σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη. Η 14χρονη συχνά έφευγε από τη δομή φιλοξενίας και γύριζε μετά από πολλές ώρες ή και μέρες χωρίς να λέει τίποτα σε κανέναν.

Τελευταία φορά, έφυγε στις 19 του μηνός το μεσημέρι και επέστρεψε στις 08.00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε στην κοινωνική λειτουργό, τις περισσότερες ώρες βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες.

Μάλιστα με τον έναν ήταν κλεισμένη για ώρες σε ένα δωμάτιο. Από εκεί αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης ότι η ανήλικη συναντούσε έναν άνδρα στην Ελευσίνα. Για κάθε ραντεβού της φρίκης, ο άνδρας φέρεται να της έταζε 100 ευρώ. Το ανήλικο κορίτσι επιβεβαίωσε στην κοινωνική λειτουργό ότι τις ώρες που έλειπε από το ίδρυμα βρισκόταν σε ξενοδοχείο όπου έβλεπε τρεις άνδρες.

«Στις 19 του μηνός ήρθαν στο ξενοδοχείο τρεις άνδρες και ένα κορίτσι και έκλεισαν δύο δωμάτια. Ήταν περίπου 23.00 το βράδυ. Το πρωί έφυγαν πρώτα οι δύο άνδρες περίπου στις 05.30 και λίγη ώρα αργότερα έφυγε το κορίτσι μαζί με έναν άλλον άνδρα», λέει υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Η αδερφή της 14χρονης πήρε το κινητό της και ανακάλυψε τα μηνύματα της φρίκης. Την ώρα μάλιστα που οι μαστροποί την καλούσαν, απάντησε προσποιούμενη την αδερφή της και τους έκλεισε ραντεβού στο μετρό της αγίας Μαρίνας.

Οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!