Η Νάταλι Κάκκαβα είναι ο ορισμός της επιτυχημένης γυναίκας: Μορφωμένη, χειραφετημένη, επιτυχημένη επαγγελματικά, αλλά και μητέρα και σύζυγος σε μία ευτυχισμένη οικογένεια.  Ο σύζυγός της και δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται να παραμένει πολύ ερωτευμένος μαζί της ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου, ενώ και η ίδια μιλά πάντα για εκείνον με τα τρυφερότερα λόγια.

Έχοντας πλέον δύο αγόρια, σχεδιάζουν και οι ίδιοι τη δική τους συλλογή για παιδιά και γονείς, ενώ η Νάταλι έχει εκμυστηρευτεί πως θα ήθελε πολύ και μία κόρη. Ωστόσο, εμάς την προσοχή μας τράβηξε το απίστευτο κορμί που καταφέρνει να διατηρεί η ξανθιά μετεωρολόγος ακόμη και μετά από δύο γέννες. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φαίνεται πως διατηρεί ένα υπέροχο σώμα με flat κοιλιά και πολύ λεπτή delicate μέση. Δείτε την να χαμογελά ξέγνοιαστη μέσα στο δίχρωμο cute bikini της:

Ήρθαμε κι εμείς διακοπές… Στην πανέμορφη Σκόπελο.. Τι κι αν η ησυχία και ο ρομαντισμός είναι μια άγνωστη πλέον λέξη για μας( έχουμε μαζί μας 13 παιδια),τι κι αν δεν προλαβαίνουμε να καθήσουμε 5 λεπτά στην ξαπλώστρα( το ‘μαμά ‘ ακούγεται dolby souround ασταμάτητα),εγώ τη φωτογραφία μου στα βοτσαλακια θα τη βγάλω… Και ναι νιώθω ευλογημένη γιατί πάνω απ όλα έχουμε υγεία και ανθρώπους να μας αγαπάνε… ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις