Μύκονος: Χρέωσαν σε τουρίστρια 600 ευρώ για μία μερίδα καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ


Εντύπωση έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας τουρίστριας στην Μύκονο, η οποία πλήρωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μία μερίδα καβουροπόδαρα σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Η τουρίστρια που έχει ταξιδέψει με την κόρη της στη χώρα μας από τις ΗΠΑ, φωτογράφισε την απόδειξη που της έδωσαν σε εστιατόριο στον Πλατύ Γυαλό και την έστειλε στην ταξιδιωτική της πράκτορα. Υποστηρίζει, πως οι υπεύθυνοι του εστιατορίου αποφασίζουν τι θα χρεώσουν τον κάθε πελάτη, αφού έχει ολοκληρώσει το γεύμα του. Μάλιστα, όπως λέει, η μερίδα είχε μόνο δύο καβουροπόδαρα, ενώ τα κοκτέιλ ήταν σε ποτήρια γεμάτα με πάγο και ελάχιστο αλκοόλ.

Όταν η τουρίστρια ρώτησε γιατί ήταν τόσο ακριβά, ο σερβιτόρος της είπε, πως το κάθε κοκτέιλ κόστιζε 25 ευρώ, αλλά αρνήθηκε να τους φέρει αναλυτικό λογαριασμό. Αντ ‘ αυτού, έφερε μόνο μία απόδειξη, στην οποία αναγραφόταν ένα συνολικό ποσό και προκαθορισμένο φιλοδώρημα αξίας 78 ευρώ, κάτι το οποίο φυσικά δεν υφίσταται στην Ελλάδα.

Η τουρίστρια μάλιστα πρόκειται να καταθέσει μήνυση στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, καθώς υποστηρίζει, πως δέχθηκε απειλές από τους υπεύθυνους του εστιατορίου, όταν αρνήθηκε να πληρώσει τον εξωφρενικά ακριβό λογαριασμό.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!