Μπόρις Τζόνσον: Απτόητος συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, παρά τις αντιδράσεις


Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον, παρά τις αντιδράσεις των Βρετανών. Από την Ελλάδα φαίνεται ότι σχεδίασε τη μετακόμισή του από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Φορτηγά μεταφορικής εταιρείας ανέλαβαν ήδη τη μετακόμιση του Μπόρις Τζόνσον, από την πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου.

Bρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά του, παρόλο που του απομένουν λίγες ακόμα εβδομάδες στην πρωθυπουργικό θώκο της Βρετανίας και εν μέσω κατηγοριών ότι ηγείται  κυβέρνησης «ζόμπι». Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η συγκεκριμένη φράση βρίσκεται σχεδόν σε κάθε δημοσίευμα για τις διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες τόσο από την επίσκεψη του σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη και από ταβέρνα στην Κάρυστο δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «DailyMail»,  ενώ ακολούθησε και εκτενέστερη κάλυψη.

Η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του 58χρονου πολιτικού και απερχόμενου πρωθυπουργού σε «άγνωστη παραλία σε απομονωμένο όρμο στα νότια της Εύβοιας», κοντά στην Κάρυστο, αποκαλώντας τον περιπαικτικά «Beach Body Bojo».

Ο Μπράντον Λιούις, ανώτερος βουλευτής των Συντηρητικών, υπερασπίστηκε την απόφαση του πρωθυπουργού να κάνει «δεύτερες διακοπές», μετά το πρώτο του διάλειμμα στη Σλοβενία που χαρακτηρίστηκε και ως ταξίδι του μέλιτος.

«Ακόμα και όταν δεν είσαι στο γραφείο της Ντάουνινγκ Στριτ εργάζεσαι» , είπε στο LBC ο Μπράντον Λιούις, ο οποίος ήταν γραμματέας της Βόρειας Ιρλανδίας πριν παραιτηθεί τον περασμένο μήνα.

Το Νο 10 παραδέχεται ότι ο Τζόνσον «θα επικοινωνήσει μόνο εάν είναι επείγον κατά τη διάρκεια των διακοπών» ενημερώνει  η εφημερίδα Guardian.

Εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος είπε: «Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων μηνών, φαίνεται να έχει μικρή διαφορά εάν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο γραφείο ή σε διακοπές. Όλα είναι μόνο ένα μεγάλο πάρτι για τον Μπόρις Τζόνσον, ενώ η χώρα αγωνίζεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της, από την ακρίβεια».

Φορτηγά μεταφορικής εταιρείας ανέλαβαν ήδη τη μετακόμιση του Μπόρις Τζόνσον, από την πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου.

Ο Μπόρις Τζόνσον που παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματός του, των Συντηρητικών, και από την πρωθυπουργία στις 7 Ιουλίου, σκοπεύει να μετακομίσει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του στο νότιο Λονδίνο και συγκεκριμένα, στο Ντάλγουιτς Βίλατζ.

Στην ίδια περιοχή είχε μετακομίσει και η Μάργκαρετ Θάτσερ με τον σύζυγό της, όταν αποχώρησε και εκείνη από την πρωθυπουργία, το 1990.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!