Μητέρα 12χρονης στη Μάνη: Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον παπά – Του είχα εμπιστοσύνη


Σάλο στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης από ιερέα, τον σύντροφο της μητέρας της. Σύμφωνα με την πλευρά του ιερέα υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, κάτι που η μητέρα αρνείται, μιλώντας στο protothema.gr. Σημειώνεται ότι ο ιερέας έχει συλληφθεί και βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης.

Μάνα 12χρονης: “Κοιτάξτε να δείτε, δεν ήταν κακός, αλλά αφού έχει κάνει κακό στο κορίτσι, δεν φταίω και εγώ”.

Δημοσιογράφος: Είδατε εσείς με τα μάτια σας, να κακοποιεί το κοριτσάκι;

Μάνα 12χρονης: “Όταν δούλευα έξω μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα το κορίτσι να φοράει τα κάτω ρούχα της και τον παπά να φοράει ένα σορτσάκι και να γελάει. Όμως δεν πέρασε από το μυαλό μου γιατί ο παπάς έκανε αυτό το πράγμα, νόμιζα ότι το κορίτσι είχε πάει να κάνει την ανάγκη της και την ρώτησα κιόλας, ενώ ο παπάς συνέχισε να γελάει. Του είχα τέτοια εμπιστοσύνη, τι να σας πω. Δεν μπόρεσε ποτέ από το μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει κακό στο κορίτσι. Αλλά αφού το λέει το κορίτσι μου, είναι αλήθεια”

Δημοσιογράφος: Πότε έγινε αυτό το περιστατικό;

Μάνα 12χρονης: “Το κορίτσι ήταν μαζί μου ένα μήνα περίπου και μετά εγώ αρρώστησα και με πήγαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Την εξέτασαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και εκεί η κόρη της είπε στους κοινωνικούς λειτουργούς τι είχε συμβεί”

Δημοσιογράφος: Μόνο ο ιερέας φέρεται να ασέλγησε πάνω της ή υπήρχε τρίτο πρόσωπο που μπορεί να έκανε τις ίδιες πράξεις;

Μάνα 12χρονης: Όχι, μόνο ο παπάς. Μπορείτε να ρωτήσετε και την ίδια”

Δημοσιογράφος: Το ρωτάω αυτό, διότι η δικηγόρος του ιερέα σε δηλώσεις της, ανέφερε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα κληθεί να καταθέσει. Ακούστηκε ότι αυτό το πρόσωπο είναι ο παππούς του κοριτσιού.

Μάνα 12χρονης: “Όχι, όχι, μόνο ο παπάς. Ο πατέρας μου είναι ανάπηρος και μπορείτε να ρωτήσετε όλο το χωριό και για τον πατέρα μου και για την μάνα μου.”

Δημοσιογράφος: Το περιστατικό που μου περιγράψατε, είχε ξανασυμβεί;

Μάνα 12χρονης “Όχι μόνο εκείνη τη φορά. Του είχε τόση πολύ εμπιστοσύνη. Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά αυτό το κακό που έχει κάνει στη κόρη μου δεν μπορώ να του το συγχωρήσω”.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!