«Μην Αργείς»: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί νέο τραγούδι


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανασυνδέεται με την Ελεάνα Βραχάλη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «δεν αργεί» και είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που προκαλεί αίσθηση από το πρώτο teaser του.

Η νέα μουσική πρόταση του δημοφιλή καλλιτέχνη των πολυάριθμων διαχρονικών επιτυχιών φέρει τον τίτλο «Μην Αργείς».

Είναι το επόμενο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το No. 1 επιτυχία «Χορεύω» που συμπληρώνει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο, ενώ παράλληλα αγγίζει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Μην Αργείς» θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση της συνεργασίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, με την οποία συμπορευόταν δισκογραφικά επί σειρά ετών στο παρελθόν, χαρίζοντάς μας τις μεγαλύτερες και ανεξίτηλες επιτυχίες της καριέρας του.

Τη μουσική του επερχόμενου τραγουδιού υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή. Η πρώτη γεύση που έρχεται μέσα από το teaser κεντρίζει το ενδιαφέρον με τον ιδιαίτερο ήχο του.

Το «Μην Αργείς» έρχεται σε πρώτη μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τις 30 Νοεμβρίου.

Από τις 4 Δεκεμβρίου το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Spotify, πριν κυκλοφορήσει ευρέως από τη Heaven Music λίγες ημέρες αργότερα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!