Με πλήρη ανανέωση στη μυθοπλασία το Mega – Τέλος η Έξαψη τον Ιούνιο


Νέα δεδομένα διαμορφώνονται σχετικά με τη διάρθρωση της μυθοπλασίας του Mega την προσεχή σεζόν, καθώς κλείνουν οι παλαιές υποθέσεις, για να δώσουν τη θέση τους σε καινούργιες. Το κανάλι της Συγγρού αποφάσισε να επενδύσει σε νέες προτάσεις και να δημιουργήσει ένα ανανεωμένο μείγμα μυθοπλασίας, ολοκληρώνοντας μέσα στους επόμενους μήνες και τις δύο φετινές του σειρές. Σε φινάλε οδηγείται τους επόμενους μήνες η «Εξαψη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι αρχικά εξετάστηκε ως πιθανότητα να υπάρξει και δεύτερος κύκλος, το Mega αποφάσισε να μη συνεχίσει τη σειρά του χρόνου. Οι ιθύνοντες του σταθμού κρίνουν ότι το ερωτικό αστυνομικό μυστήριο που διαδραματίζεται στο Ναύπλιο, με πρωταγωνιστές τον Τάσο Νούσια και την Ιωάννα Παππά, σεναριακά δεν έχει προϋποθέσεις ανάπτυξης και για δεύτερο κύκλο και έτσι, όπως όλα δείχνουν, η «Εξαψη» θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε η απόφαση του καναλιού για ολοκλήρωση της σειράς «Σχεδόν ενήλικες» στα 12 επεισόδια. Η σειρά της Μυρτώς Κοντοβά, που «ταλαιπωρήθηκε» με συνολικά τρεις αλλαγές ζώνης μετάδοσης προκειμένου να βρει το κοινό της, θα ρίξει τίτλους τέλους στα τέλη Μαρτίου.

Χωρίς δεύτερο κύκλο «Εξαψης» και με το τέλος της σειράς «Σχεδόν ενήλικες», το Mega σχεδιάζει να επενδύσει σε νέες σειρές. Ηδη γυρίζεται ο «Σιωπηλός δρόμος», διά χειρός Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega στα τέλη Μαρτίου.

Για την προσεχή σεζόν, έχουν εγκριθεί ήδη τρεις σειρές, η «Γη της ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου, οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, αλλά και η σειρά μεταφυσικού μυστηρίου του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να ολοκληρωθεί το παζλ της μυθοπλασίας του Mega για την προσεχή σεζόν, αναμένεται να εγκριθούν δύο ακόμα σειρές. Ηδη εξετάζονται πολλές προτάσεις, ενώ το πιθανότερο είναι να επιλεγούν μια δραματική και μια κωμική σειρά.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!