Με αυτούς τους τρόπους θα γίνεις καλός στο κρεβάτι


Διστάζεις να ρωτήσεις αλλά «καίγεσαι» να μάθεις αν οι επιδόσεις σου στο σεξ είναι αξιοσημείωτες. Αναμφίβολα η… βαθμολογία θα σε ενδιαφέρει σε κάθε περίπτωση: είτε μόλις έφυγες από ένα one night stand, είτε γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου.

Για να μην αναγκαστείς να κάνεις ερωτήσεις του τύπου «ήμουν καλός;» ή «σου άρεσε;» που μάλλον θα σε κάνουν να νιώσεις υπερβολικά ανασφαλής ή θα φέρουν σε δύσκολη θέση την παρτενέρ σου, μάθε να διαβάζεις τα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχεις πάρει τα εύσημα, αλλά και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου και μη διστάζεις να αυτοσχεδιάσεις, να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να την εκπλήξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις.

Ξέχνα για λίγο το κρεβάτι και επέλεξε κάποιο άλλο έπιπλο ή έστω το πάτωμα. Δεν χρειάζεται να επιμένεις στα ίδια συνηθισμένα μέρη.

Δοκίμασε το dirty talk. Δοκίμασε να πεις όλα όσα σκέφτεσαι αλλά διστάζεις. Μίλα βρώμικα – με μέτρο ειδικά αν βρίσκεστε για πρώτη φορά – για να την ξεκλειδώσεις και να κάνεις πιο πικάντικη τη συνεύρεσή σας.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

 

Πηγή: altsantiri.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!