Με ένα συναισθηματικό κομμάτι επιστρέφει ο Νίκος Απέργης


Με ένα συναισθηματικό κομμάτι επιστρέφει ο Νίκος Απέργης με τίτλο «Κομμάτι της ζωής μου», το νέο του single υπογράφουν σε μουσική ο ίδιος ο Νίκος Απέργης ενώ τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους σκοπούς του νέου του τραγουδιού αλλά και του επερχόμενου βιντεοκλίπ είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας απέναντι στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ζωή λίγο διαφορετικά!

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις αποτελούν το 12% της κοινωνίας μας, δηλαδή πάνω από 1 εκατομμύριο κατοίκους. Ωστόσο, λόγω έλλειψης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης η κοινωνία δεν τους περιλαμβάνει ισότιμα στις καθημερινές δραστηριότητες.

Οι ίδιοι χρειάζονται εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε να μπορούν να συμμετέχουν αποτελεσματικά. Ο άνθρωπος που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ο άνθρωπος με χρόνια πάθηση, με αναπηρία έχει δύναμη και εμείς θέλουμε να αναδείξουμε τις ικανότητές του!

Η ιστορία από το επερχόμενο βίντεο κλιπ μιλάει για μια κοπέλα που έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς κ ψάχνει την μητέρα του δότη.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η Humane!

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!