Μενίδι: Εδώ ένα σκυλί χτυπάς και σταματάς να το βοηθήσεις


Για την θανατηφόρα παράσυρση 44χρονου στο Μενίδι μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, που είδε το αυτοκίνητο να χτυπάει τον άτυχο άνδρα. 

«Κάποιος πήγε να περάσει. Τον χτύπησε ο κύριος και δεν τον είδε μάλλον», είπε στην ΕΡΤ ο αυτόπτης μάρτυρας. Μάλιστα ανέφερε ότι μετά την παράσυρση ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει. «Προσπάθησε να φύγει. Γιατί δεν σταμάτησε αφού ολόκληρο ‘’μπαμ’’ άκουσε. Δεν μπορούσε να σταματήσει; Δεν ήταν σκυλί. Ήταν ανθρώπινη ψυχή. Εδώ ένα σκυλί χτυπάς και σταματάς να το βοηθήσεις», ανέφερε ο άνδρας.

Παράλληλα εξήγησε ότι κάποιος περαστικός ακολούθησε τον οδηγό και του ζήτησε να επιστρέψει πίσω στο σημείο του ατυχήματος. «Τον ακολούθησε και πήγε και τον έφερε πίσω. Λέει: Χτύπησες κάποιον άνθρωπο. Γιατί τον παρατάς και φεύγεις;», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 44χρονος επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την διάβαση πεζών επί της οδού Μόρνου στο Μενίδι όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 53χρονος, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Σε βάρος του 53χρονου οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!