Μαύρο Ρόδο: Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί


Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega είδαμε πως: Ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου. 

Τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ηγουμένη. Ο Θέμης βρίσκεται σε απόγνωση. Στην προσπάθειά του να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου.

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» στις 22:50 στο Mega

Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.

πηγή: newsbeast.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!