Ματίνα Νικολάου: «Ο Βασίλης μπήκε στο σπίτι ως σύντροφος της μαμάς» – Τα σχόλια για τις σχέσεις με τον γιο της


Για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Γεια σου» και στη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Ήταν πολύ περίεργη η τελευταία μέρα, προσπαθούσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ δεν τα κατάφερα εντελώς. Την είδαμε μετά την τελευταία εκπομπή στο σπίτι του Νίκου. Μας άρεσε πάρα πολύ που έκλεισε με αυτόν τον τρόπο», αποκαλύπτει η Ματίνα Νικολάου για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά.

Για το τέλος της «Βάνιας» από τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ: «Πήγαμε χθες με τον Νίκο στο κανάλι και μαζέψαμε τα πράγματα που είχαμε αφήσει εκεί πέρα, αδειάσαμε τα καμαρίνια μας. Ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάμε. Δεν εννοώ ότι θα ξαναγίνει η εκπομπή το φθινόπωρο αλλά εμένα θα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανακάνω τη Βάνια»,  σχολίασε η Ματίνα Νικολάου.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τον έφηβο γιο της, Παναγιώτη αλλά και τις σχέσεις με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη.

«Ο Βασίλης μπήκε στο σπίτι από την αρχή ως σύντροφος της μαμάς. Δεν μένουμε όλοι μαζί. Ο Βασίλης με τον γιο μου είναι φίλοι. Μοιράζονται διαφορετικά πράγματα, από αυτά που μοιράζεται ο Παναγιώτης με τον μπαμπά του», ξεκαθάρισε η Ματίνα Νικολάου.

Μετά την προβολή της συνέντευξης η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε πως η Ματίνα Νικολάου πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από δοκιμαστικό στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!