Μαρία Σολωμού: Γινόταν χαμός με τα περιοδικά, κατακραυγή στην τηλεόραση!


Την Μαρία Σολωμού φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η γυναίκα τόσο στο κοινωνικό σύνολο όσο και στον χώρο της υποκριτικής.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει σήμερα στη γυναίκα και ειδικά στη δική μας τη δουλειά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Εμείς, καλώς ή κακώς, είμαστε μια εικόνα και ειδικά στην τηλεόραση και στο σινεμά. Εικόνα. Κάνεις την μάνα, κάνεις την κόρη, κάνεις την ξαδέλφη. Κάνεις δηλαδή κάτι το οποίο πλαισιώνεται λιγάκι δίπλα με κάποιο νουμεράκι. Δηλαδή η μάνα που έχει δύο παιδιά πρέπει να έχει παραπανίσια κιλά, δυο – τρεις – τέσσερις ρυτίδες για να μπορεί να ταυτιστεί η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Να ενημερώσω όμως πως η γυναίκα της διπλανής πόρτας είναι κάπως έτσι πια και δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε 50 χρονών γυναίκα, κατάκοπη, με τα ψώνια στο χέρι. Έχει αλλάξει λίγο αυτό. Δηλαδή το να περιμένεις να γεράσεις για να κάνεις την ηλικία σου, το θεωρώ τουλάχιστον αστείο».

«Τώρα με τα social γίνεται όλο αυτό με τα σχόλια και λέω τώρα γιατί εγώ έχω τα τελευταία τρία χρόνια Instagram. Για μένα γινόταν χαμός με τα περιοδικά, κατακραυγή στην τηλεόραση δέχθηκα τότε. Αυτό που είχα πει για την εγκυμοσύνη και είχε γίνει χαμός, τώρα απενοχοποιήθηκε και συμβαίνει ακριβώς το ανάποδο».

«Βέβαια αυτά που σκεφτόμουν τότε, τα ίδια έχω στο μυαλό μου και τώρα. Μεγάλωσα πολύ κανονικά σε μια οικογένεια που θα κάτσουμε όλοι μαζί την Κυριακή, θα έρθει η γιαγιά και ο παππούς, τα ξαδέλφια και οι θείοι και θα φάμε οικογενειακά. Δεν υπήρχε δηλαδή κάτι Μπουμπουλίνας μέσα στο σπίτι. Απλά εγώ όλη αυτή την ατμόσφαιρα την έβλεπα, την παρατηρούσα και έλεγα από παιδάκι «γιατί να βγω τώρα από το δωμάτιο μου που παίζω με τις κούκλες μου και να πάω να φάω μαζί με όλους αυτούς; Δεν γουστάρω». Το αποτέλεσμα όλου αυτού είναι πια να έχω τραπεζαρία χωρίς καρέκλες» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Σολωμού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!