Μαρία Μπέη: «Μια δύναμη με έκανε να κρατηθώ στην πορεία μου» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο MasterChef


Με το τρόπαιο του MasterChef στα χέρια της, η Μαρία Μπέη στέλνει το δικό της «ευχαριστώ» σε όλους όσους την υποστήριξαν, καθ΄όλη τη συμμετοχή της στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία από τον τελικό του MasterChef, η νικήτρια του διαγωνισμού τονίζει πως η δύναμη του κόσμου την κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και την κατάκτηση της πρώτης θέσεης.

Μαρία Μπέη – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε, μα πίσω από αυτήν την εικόνα κρύβονται όλα μου τα συναισθήματα. Το πάθος μου, η δύναμη ψυχής, τα δάκρυα χαράς, οι δύσκολες στιγμές …

Ωστόσο από όλα αυτά ένα συναίσθημα με έκανε να κρατηθώ στην πορεία μου, μια δύναμη … Αυτή η δύναμη που ασκούσατε με την αληθινή αγάπη σας στο πρόσωπο μου, η δύναμη που με κάνατε να ξεπεράσω τα πάντα, τους φόβους μου,  τις ανασφάλειες μου , τον ίδιο μου τον εαυτό!

Η στήριξη σας ήταν είναι και θα είναι για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου. Εύχομαι η αγάπη που μου προσφέρατε να σας δοθεί απλόχερα πίσω. Είσαστε μοναδικοί, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά … μην το ξεχνάτε αυτό!

Σήμερα λοιπόν 2 ημέρες μετά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κατάφερα! Νιώθω γεμάτη και ευτυχισμένη. Κρατώ για 1000ή φορά το τρόπαιο μου , μα δεν είναι αυτό που με γεμίζει, το μεγαλύτερο έπαθλο για εμένα ήταν και θα είναι η στήριξη σας σε αυτό ταξίδι. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» έγραψε η Μαρία Μπέη.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!