Μαλού: Το video clip για το νέο τραγούδι «Αγύριστο Κεφάλι»


Το δικό του video αποκτά το νέο τραγούδι της Μαλού.

Η Μαλού δηλώνει «Αγύριστο Κεφάλι» στο νέο τραγούδι της που πλέον είναι διαθέσιμο και στο YouTube μαζί με ένα ολοκαίνουργιο music video.

Το πιο δροσερό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι που δεν έχει ζηλέψει τίποτα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει. Το «Αγύριστο Κεφάλι» διακατέχεται από τη φρεσκάδα που χαρακτηρίζει την ίδια την ταλαντούχα τραγουδίστρια αλλά και όλες τις κυκλοφορίες της.

Η Μαλού τραγουδά για τον φαύλο κύκλο ενός λάθους έρωτα, για τον οποίο πέφτει στα βαθιά χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχουν γράψει μαζί ο Βασίλης Κουμεντάκος των OtherView και η Mαλού.

Το «Αγύριστο Κεφάλι» είναι το πρώτο καινούργιο τραγούδι που κυκλοφορεί η τραγουδίστρια μετά τον παρθενικό δίσκο της, το «Ώρες Αιχμής» που έγινε πραγματικότητα την άνοιξη του 2019. Στο άλμπουμ ακούσαμε υπέροχα τραγούδια όπως το ομότιτλο «Ώρες Αιχμής», το «Νύχτα Γίνονται Τα Θαύματα» και το «Αν Η Μοίρα Μου».

Τη σκηνοθεσία του μοντέρνου music video που δίνει εικόνα στο «Αγύριστο Κεφάλι» έχει φροντίσει ο Δημήτρης Γκάνιος, ενώ η χορογραφία ανήκει στον Μάριο Μιλτιάδου της House Of Drama.

«Λάθη έκανα πολλά, μα δεν έμαθα απ’ αυτά… Γιατί έχω ένα αγύριστο κεφάλι και πέφτω στα βαθιά», τραγουδά η Μαλού και το διασκεδάζει, χορεύοντας στο ρυθμό του νέου τραγουδιού της.

Το single «Αγύριστο Κεφάλι» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!