Μήπως το σημείο G της γυναίκας βρίσκεται τελικά στα αυτιά της;


Οι περισσότεροι πιστεύουν πως αν μιλήσουν βρόμικα στο σεξ θα ακουστούν γελοίοι και θα απορριφθούν από τον/την σύντροφό τους. Κάτι, όμως, που δεν ισχύει!

Πρόσφατα, διάβαζα ότι οι άνθρωποι κάνουν περισσότερο σεξ σε περιόδους κρίσης. Οι δύσκολες συνθήκες αυξάνουν τα ένστικτα της αυτοσυντήρησης και της διαιώνισης του είδους. Ειδικά, όταν η κρίση είναι οικονομική, τότε έχουμε ένα λόγο παραπάνω για σεξ καθώς παραμένει ο πιο απολαυστικός τρόπος διασκέδασης και δεν κοστίζει τίποτα.

Για έναν άντρα δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από μία γυναίκα που εκφράζεται φωναχτά στο κρεβάτι και στη διάρκεια της ερωτικής πράξης ακούγονται διάφορες πρόστυχες λέξεις. Βέβαια, αυτό για κάποιες γυναίκες δεν είναι εύκολο καθώς νιώθουν τρομερή αμηχανία. Στην εποχή μας, οι σεξολόγοι ενθαρρύνουν τέτοιου είδους διαλόγους, υποστηρίζοντας ότι βελτιώνουν την ποιότητα του σεξ.

Όταν μία γυναίκα μιλάει με βρόμικα λόγια σ’ έναν άνδρα βοηθά αποτελεσματικά στη στύση του. Τα λόγια μπορούν να ειπωθούν ψιθυριστά στο αυτί, ή να διατυπωθούν φωναχτά. Επίσης, μπορούν να λεχθούν από τηλεφώνου, ή μέσω web κάμερας, όταν οι εραστές βρίσκονται σε απόσταση.

cleqfbcweaabnju

Οι πρόστυχες εκφράσεις στο σεξ γεννιούνται μέσα από εμπιστοσύνη και επικοινωνία. Αυτό απαιτεί χρόνο για να γίνει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τεθούν κάποιοι κοινώς αποδεκτοί κανόνες. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως αν μιλήσουν βρόμικα στο σεξ θα ακουστούν γελοίοι και θα απορριφθούν από τον/την σύντροφό τους. Στην κορύφωση της ηδονής μπορεί να ακουστούν πολλά, συνεπώς πρέπει να διασφαλιστεί η αποδοχή της άλλης πλευράς.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η αυθεντικότητα. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι για να κάνετε κάτι καλά θα πρέπει να είστε ο εαυτό σας. Μπορεί να παριστάνετε κάποιο ρόλο, όπως του βιαστή ή της υποταγμένης, αλλά αν δεν προσθέσετε κάτι από το πραγματικό σας εαυτό, το σίγουρο είναι ότι δεν θα πετύχετε και πολλά πράγματα. Οι επιστήμονες του σεξ τονίζουν ότι μία καλή αρχή είναι η δημιουργία μίας λίστας με διάφορες όψεις της προσωπικότητας μας, που μπορούν να εμπνεύσουν τη διαμόρφωση ενός ρόλου.

Παράλληλα, όταν οι μονόλογοι γίνονται διάλογοι τότε αυτό είναι το ιδανικό σενάριο καθώς οι δύο εραστές μπορεί να ανακαλύψουν με έκπληξη κάποιες πλευρές του/της συντρόφου που αγνοούσαν. Αφήστε, λοιπόν, τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί όπως ακριβώς νιώθει. Να θυμάστε πως τα λόγια του κρεβατιού δεν πιάνονται γι’ αλήθεια. Οπότε μόλις πάρετε λίγο αέρα μπορείτε άνετα να μοιραστείτε μαζί του/της τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις. Αν παγώνετε και μόνο με την ιδέα, δοκιμάστε να εξασκηθείτε μπροστά στον καθρέφτη, μέχρι να είστε σε θέση να περιγράψετε αυτό που θέλετε χωρίς να νιώθετε άσχημα ή να σας πιάνουν τα γέλια.

 

 

Πηγή: toratora.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!