Μέγκι Ντρίο: Σε κώμα η ξαδέλφη της – ήταν «θαμμένη» κάτω από μαγαζί


Για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της μετά τον μεγάλο σεισμό στην πατρίδα της την Αλβανία μίλησε η Μέγκι Ντρίο από την εκπομπή “Ευτυχείτε” το πρωί της Τετάρτης. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως η αγαπημένη της 20χρονη ξαδέλφη την οποία αναζητούσαν χθες, αυτή την ώρα βρίσκεται σε κώμα.

«Την βρήκαμε μετά από πάρα πολλές ώρες είναι σε κώμα τώρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Τουλάχιστον ήμασταν τυχεροί γιατί ήταν εγκλωβισμένη με άλλα τρία κοριτσάκια από τα οποία το ένα κορίτσι πέθανε” ανέφερε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

“Κάτω από ένα μαγαζί την βρήκαν σε μια περιοχή κοντά στο Δυρράχιο… μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για αυτό, με συγχωρείτε” πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο.

“Είχαν πάει στο μαγαζί σαν πελάτισσες και της έπιασε εκείνη την ώρα ο σεισμός. Τις ψάχναμε πάρα πολλές ώρες και ευτυχώς τη βρήκαμε μιας και όσο περνούν οι ώρες είναι όλο και περισσότεροι οι πεθαμένοι και οι αγνοούμενοι. Δυστυχώς…” συνέχισε η Μέγκι Ντρίο στην αναφορά της.

“Ενημερώθηκα από τους γονείς μου που έφυγαν τα ξημερώματα για την Αλβανία” κατέληξε.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!