Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκίνησή της στην τελευταία της επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία


Η Μέγκαν και ο Χάρι βρίσκονται πλέον στον Καναδά και προσπαθούν να κάνουν μια καινούργια αρχή. Όμως, φαίνεται πως θα χρειαστεί να περάσει καιρός μέχρι να καταφέρουν να απαλλαγούν από το κυνηγητό των μίντια και να μπορέσουν να αφιερωθούν στα projects τους – κάποια από τα οποία, θα χρηματοδοτούν τη ζωή τους.

Μέγκαν – Χάρι: Μετά τα βρετανικά ταμπλόιντς, σκέφτονται να μηνύσουν και τους καναδούς παπαράτσι

Στο μεταξύ, η Δούκισσα στο σύντομο ταξίδι που είχε στο Λονδίνο, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και λίγο πριν την ανακοίνωση της με τον Χάρι, φρόντισε να επισκεφθεί στο Λονδίνο το φιλανθρωπικό σωματείο διάσωσης ζώων Mayhew , του οποίου είναι υποστηρίκτρια ως δούκισσα του Σάσσεξ.

Φωτογραφίες από εκείνη την ιδιωτική επίσκεψη ανέβασε η Μαρκλ στον λογαριασμό των Σάσσεξ στο Instagram και μάλιστα, στο δεύτερο στιγμιότυπο, δείχνει βαθιά συγκινημένη καθώς πληροφορείται για τις ενέργειες των ανθρώπων στο καταφύγιο ζώων.

Η Μέγκαν Μαρκλ, πριν παντρευτεί τον Χάρι, είχε υιοθετήσει δυο σκυλιά από καταφύγιο, αλλά μόνο το ένα από τα δυο μπόρεσε να πάρει μαζί της στο Λονδίνο.

Η Μέγκαν και ο Χάρι μπορεί να αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα αλλά με την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ θα μπορέσουν να συνεχίσουν να στηρίζουν τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που είχαν αναλάβει και επίσημα ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

The post Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκίνησή της στην τελευταία της επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!