Μάνος Μακρόπουλος “Δε Με Κατάλαβες”


Ο Μάνος Μακρόπουλος είναι  από το Ηράκλειο της Κρήτης και είναι 35 χρονών. Σε ηλικία 18 ετών συμμετείχε σε έναν Παγκρήτιο φωνητικό διαγωνισμό όπου και διακρίθηκε στην πρώτη θέση αμέσως. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Διοίκηση και οικονομία.  Πρωτίστως έχει ασχοληθεί με την βυζαντινή μουσική. Από το 2006 και μετά ξεκίνησε να τραγουδάει σε νυχτερινά μαγαζιά στην Κρήτη και όχι μόνο. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις εκτός Ελλάδας  συγκεκριμένα στο Λίβανο και στο Τελ ΑΒίβ

Συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό  Voice του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΙ  με την ομάδα της Ελεονόρας Ζουγανέλη όπου έφτασε  μέχρι ημιτελικό!

Toν Αύγουστο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Δεν με κατάλαβες» σε στίχους της Ιφιγένειας Κίκης και μουσικής του Βαγγέλη Λινοξυλάκη και έχρι ήδη ξεπεράσει τις 250.000 προβολές στο youtube. Ακολούθως, το 2019 κυκλοφόρησε ακομη μια επιτυχία με τίτλο «Σαν να μην έγινε» σε στίχους της Αγγελικής Μακρινιώτη και μουσικής του Ιορδάνη Παύλου δύο καταξιωμένων ανθρώπων που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες σχεδόν στα περισσότερα μεγάλα ονόματα της Ελλάδας.

Από τον Ιούλιο του 2020 απολαμβάνουμε τον Μάνο Μακρόπουλο στη μουσική σκηνή του Ηρακλείου μαζί με τη Τζωρτζίνα Αλεξάκη να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση όλων στον ανανεωμένο Galea Live.

Ακούστε τον και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και θα είμαστε δίπλα του !

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!