Λιάνα Κανέλλη για Ηλία Κασιδιάρη: «Κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο και μου το παίζει αντισυστημικός»


Για την τεράστια αποχή που σημειώθηκε στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου ξέσπασε και η Λιάνα Κανέλλη μέσα από την εκπομπή «Αταίριαστους» που βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 26/6. Ακόμα, αναφέρθηκε στον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη. 

«Το 52% στην Αθήνα και το 48% σε όλη τη χώρα δεν έχει ψηφίσει, θα πρέπει να θυμηθούμε μια ρήση του Μπρεχτ: “Συνήθως τα βάζουν με την πολιτική αυτοί που υποτάσσονται σε αυτή”. Όσοι πήγαν για μπάνιο, στη θάλασσα και αδιαφόρησαν είναι αυτοί που την άλλη μέρα θα κάνουν κριτική. Θα είναι ανήσυχοι. Θα γεμίζουν με μίσος, αηδία και απαξίωση το διαδίκτυο. Είναι οι ίδιοι που είναι υποταγμένοι στην πολιτική και βολεμένοι στη μιζέρια τους», δηλώνει η Βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Στη συνέχεια, η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη και τη στήριξή του στο κόμμα Σπαρτιάτες. «Δε νομίζω ότι προξένησε κανέναν έκπληξη στη μορφή με την οποία εμφανίζονται, αν είχε παρατηρήσει προηγούμενα τις καταστάσεις. Και δε νομίζω ότι μπορεί να είναι και δικαιολογία για το πολιτικό προσωπικό να λέει “μου ξέφυγε”. (…). Άνθρωπος που εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή το σύστημα, είναι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας με καθυστέρηση της δίκης κτλ. Ο άνθρωπος που κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει στο αυτόφωτο. Το παίζει τώρα και αντισυστημικός και πατριώτης, σε αυτόν θα εμπιστευτεί ο κόσμος την πατρίδα. Αυτός έχει το προνόμιο να κάνει τη μία ημέρα τρεις…».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!