Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι είναι μαζί και ερωτευμένο εδώ και αρκετό διάστημα. Ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε χθες βράδυ στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του, τις επιδόσεις αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη σχέση του, κάνοντας λόγο ακόμη και για γάμο. Όταν τον ρώτησε ο παρουσιαστής αν θα παντρευτεί το 2019, ο Λευτέρης είπε: «Θα δείξει δεν είμαι αρνητικός, το σκέφτομαι». Μάλιστα εξήγησε πως θεωρεί ιδανική την ηλικία του για ένα παιδί.

Ωστόσο η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από τον Γρηγόρη. Αναφερόμενος στο Nomads, αποκάλυψε για τον Λευτέρη Πετρούνια:

«Θα πω και κάτι για πρώτη φορά. Κάποια στιγμή αγχώθηκε και κατανοητό. Το άγχος σου ήταν να προστατέψεις τη Βασιλική. Ξέρω ότι μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι, μπορεί να δημιουργήσει τόσο αρνητικές εντυπώσεις για έναν άνθρωπο, που 30 χρόνια να είναι άψογος, να κλειστεί σε ένα παιχνίδι ένα μήνα και… να καταστρέψει όλο του το προφίλ. Αυτό σε έκανε να αγχωθείς και να πάρεις τηλέφωνο και να πει: “Προσοχή ρε παιδιά τη Βασιλική μη χαλάσουμε αυτό που έφτιαξε η γυναίκα για ένα παιχνίδι”».

Ο Ολυμπιονίκης παραδέχτηκε πως το είπε λίγο… λιγότερο ευγενικά και ότι «θα έρθω εκεί να την πάρω με το αεροπλάνο».

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί.

Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία της με τον Λευτέρη Πετρούνια και το αισιόδοξο μήνυμα!