Λευτέρης Πετρούνιας: «Για πάμε λίγο δυνατά και τρελαίνομαι!» – Προκρίθηκε πρώτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης


Δυνατά ξεκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης, καθώς ο Έλληνας ολυμπιονίκης βαθμολογήθηκε με 15.053 στον προκριματικό και προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό του Σαββάτου.

Με τον αθλητή μας -παρά τις δυσκολίες- να θεωρείται φαβορί για το χρυσό, ας σημειώσουμε ότι θα αγωνιστεί 5ος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ, και βάσει της σχετικής κλήρωσης.

«Απέναντί» του και κατά σειρά πρόκρισης θα βρίσκονται οι Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,700 β.), Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (Ιράν, 14,633 β.), Αλί Ζαχράν (Αίγυπτος, 14,500 β.), Κιου Τσουνγκ Νγκ (Χονγκ Κονγκ, 14,333 β.), Χαμζά Γιλμάζ (Τουρκία, 13,200 β.), Ντέβι Ντάισον (Νέα Ζηλανδία, 13,033 β.), Ρικ Γιάκομπς (Ολλανδία, 12,766 β.).

Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν πτοεί και σίγουρα δεν φοβίζει τον Πετρούνια, ο οποίος λίγο μετά την πρόκριση του στον τελικό έκανε σαφές ότι πάει καρφωτός για το χρυσό μετάλλιο με μία χαρακτηριστική ανάρτησή του στο Instagram.

«1η θέση μετά τον προκριματικό και πετάμε για τελικό!! Ήθελα καιρό να το γράψω αυτό..» έγραψε ενθουσιασμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Instagram. «Για πάμε λίγο δυνατά και τρελαίνομαι», έγραψε, καταφέρνοντας να μας ξεσηκώσει όλους για αυτό που θα συμβεί το Σάββατο. Καλή επιτυχία, Λευτέρη!

View this post on Instagram

1η θέση μετά τον προκριματικό και πετάμε για τελικό!! Ήθελα καιρό να το γράψω αυτό.. Για Πάμε λίγο δυνατά και τρελαίνομαι ! #petrounias #stoiximangr #greatinjapan2020 #RoadtoTokyo #progame @gymnasticsworldcup #melbourne

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on Feb 20, 2020 at 2:02am PST

The post Λευτέρης Πετρούνιας: «Για πάμε λίγο δυνατά και τρελαίνομαι!» – Προκρίθηκε πρώτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!