
Λαχτάρα για την Φαίη Σκορδά: Συνεργάτης και καλός της φίλος υπέστη έμφραγμα
Δύσκολα ξεκίνησε η εβδομάδα και ο μήνας για την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Πρω1νό λαχτάρισε κανονικά, μόλις λίγους μήνες μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο πατέρας της.
Αυτή την φορά στο νοσοκομείο κατέληξε ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Νίκος Κωνσταντής. Ο γνωστός art designer που φιλοξενεί συχνά στην εκπομπή, υπέστη έμφραγμα και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Νίκος Κωνσταντής μεταφέρθηκε με ισχαιμικό επεισόδιο στο Ερρίκος Ντυνάν, όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε επέμβαση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι)… ανησυχώντας τα αγαπημένα του πρόσωπα. Φίλοι και συγγενείς ήταν στο πλάι του. Ανάμεσά τους και η Φαίη Σκορδά που βρέθηκε αμέσως κοντά του!
Η κατάσταση της υγείας του art designer είναι ήδη πολύ καλύτερα, ενώ φρόντισε να δηλώσει: «Έπαθα έμφραγμα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Νοσηλεύτηκα για λίγα 24ωρα στην κλινική και τώρα πήρα εξιτήριο και επέστρεψα σπίτι».
Σιδερένιος!