Λένια Ραζή: Το μήνυμά της σε όλους όσους προσπάθησαν να την βλάψουν


Μπορεί ο τίτλος του νέου της τραγουδιού, να είναι «Φοβάμαι», στην πραγματικότητα όμως, η Λένια Ραζή, θέλει να στείλει το μήνυμα, πώς πλέον, δεν φοβάται κανέναν, από όλους όσους προσπάθησαν να σταθούν εμπόδιο στη ζωή της.

Μία δυναμική μπαλάντα, σε στίχους της Θεσσαλονικιάς ταλαντούχας ερμηνεύτριας, και μουσική της ίδιας μαζί με τον Γιώργο Μπαραμάτη, και σε ενορχήστρωση του Σωτήρη Νούκα, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, «πλημμυρίζεσαι» από έντονα συναισθήματα.

Ούσα μία ιδιαίτερα ανήσυχη καλλιτεχνική φύση, η Λένια Ραζή, θέλησε και η οπτικοποίηση του νέου της τραγουδιού, να είναι τόσο συγκινητική, όπως και το ίδιο τραγούδι. Έχοντας πτυχίο σκηνοθεσίας και 3D Anination, σχεδιάζοντας ήδη μοναδικά πορτραίτα-cartoons, που μπορείς να βρεις στην επίσημη σελίδα της, (lenia razi art), μαζί με τον καλό της φίλο και επίσης με μεγάλη εμπειρία στα 2D και 3D Animation, έβαλαν όλο το μεράκι και το ταλέντο τους, στο ξεχωριστό αυτό βιντεοκλίπ. Όλα όσα βλέπετε να συμβαίνουν, είναι σχεδιασμένα στο χέρι, από την ίδια την ερμηνεύτρια, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, και που μέσα από αυτό το τραγούδι, θέλει να στείλει το μήνυμα, πώς δεν «Φοβάμαι»!

«Μικρή μου πίστη ομαδούλα είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να σας αγγίξει το τραγούδι μου!… Υπόσχομαι να μη σταματήσω ξανά να βγάζω τραγούδια!…

Επίσης υπόσχομαι στους «κακούς» ανθρώπους που ήθελαν να με βλάψουν, να με βλέπουν να ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου ξανά και ξανά και να τους κόβω την χαρά! … Λένια Ραζή και τίτλος «Φοβάμαι»

Μα πλέον… ΔΕΝ φοβάμαι κανένα!…», έγραψε χαρακτηριστικά, για το νέο της τραγούδι.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!