Λένα Ζευγαρά: Δείτε πως γυρίστηκε το νέο της clip πριν κυκλοφορήσει


Η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να μας παρασύρει για ακόμα μία φορά, παρουσιάζοντας τη νέα της μεγάλη επιτυχία «Στα Πατώματα» μέσα από music video!

Το «Στα Πατώματα», τα γυρίσματα του οποίου έγιναν πριν από δύο μήνες, απέκτησε εικόνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Konstantinidi και το αποτέλεσμα, που θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα εντυπωσιάσει και θα συγκινήσει, όπως φαίνεται και από το backstage video και τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Jenny Tsiko και Μιχάλη Τουρατζίδη, το «Στα Πατώματα» κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από περίπου τέσσερις μήνες ως μέρος ενός ερωτικού medley της Λένας Ζευγαρά και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, έγινε viral στα social media και top trend στο YouTube μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 4 εκατομμύρια views και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο και οι συνεργάτες της θα χαρίσουν στο κοινό άλλο ένα music video που, σίγουρα, θα γίνει top trend στο YouTube και θα «σαρώσει» τα views όπως κάθε προηγούμενό της!

Στο μεταξύ, αυτές τις μέρες η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει να «μαγεύει» το κοινό με τις επιτυχίες και τις ερμηνείες της, καθώς το video από την εμφάνισή της στη ραδιοφωνική εκπομπή «Νύχτα Στο Ρυθμό» μπήκε αμέσως στο top10 των YouTube trends, όπου και παραμένει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα.

2020 PANIK PLATINUM

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!