
Κώστας Μακεδόνας για Rising Star: «Με προέτρεπαν να πάω μήπως μπορέσω να βοηθήσω κάποια παιδιά»
Ο Κώστας Μακεδόνας είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχουμε και φέτος έχει καταφέρει κερδίσει τις εντυπώσεις και ως κριτής στο Rising Star στον ΑΝΤ1!
Για την απόφαση του να πάρει μέρος στο μουσικό show μίλησε στην εκπομπή «Σου Κου».
«Μου είχε ξαναγίνει κουβέντα, αλλά δεν μπορούσα λόγω υποχρεώσεων. Φέτος που μπορούσα πήρα την απόφαση να το κάνω. Μετά και από την προτροπή αρκετών φίλων που μου έλεγαν ρε συ Κώστα κάνε κάτι. Τόσο κόσμο ξέρεις, γιατί δεν ζητάς να σε πάρουν σε μια από αυτές τις εκπομπές να βγεις και εσύ να πεις την άποψη σου εκεί, μπας και μπορέσεις και βοηθήσεις παιδιά. Αλλά ήταν δικό μου το πρόβλημα, δεν είχα χρόνο», λέει.
Σχετικά με την κριτική ανέφερε:
« Κριτική υπάρχει για τα πάντα. Αν κάνεις αυτό που κάνεις και το κάνεις σωστά, δεν φοβάσαι τίποτα. Μια ζωή εμένα μου έλεγαν «γιατί πας σε πρωινές εκπομπές;» και έλεγα «γιατί να μην πάω, δεν καταλαβαίνω; Τι πρόβλημα υπάρχει;». Το θέμα είναι όταν πηγαίνεις να κάνεις αυτό που είναι να κάνεις. Δεν έχω πάει ποτέ να κάνω playback ας πούμε.
Δεν έχω πάει να μαγειρέψω, δεν έχω πάει να πω τα ζώδια, έχω πάει και έχω δείξει τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας πάντα είτε μόνος μου, είτε με ορχήστρα. Άρα λοιπόν, ό,τι και να κάνεις, αν το κάνεις σωστά, δεν φοβάσαι την κριτική, δεν σε πειράζει», είπε μεταξύ άλλων.
The post Κώστας Μακεδόνας για Rising Star: «Με προέτρεπαν να πάω μήπως μπορέσω να βοηθήσω κάποια παιδιά» appeared first on MediaFree.