Κώστας Κακαβάς: Δείτε πώς είναι ο ηθοποιός στα 83 του χρόνια!


Αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ζεν πρεμιέ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο λόγος για τον Κώστα Κακαβά ο οποίος στα 83 του χρόνια συνεχίζει να ακολουθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής που είχε επιλέξει από τη νεαρή του ακόμα ηλικία. Ο γνωστός ηθοποιός διαθέτει σώμα που δεν προδίδει σε καμιά περίπτωση την ηλικία του ενώ σηκώνει 90 κιλά και τρέχει για μια ώρα καθημερινά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο Κώστας Κακαβάς έχει δημιουργήσει το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλοθέης. Ελεύθερα βάρη, μηχανήματα εξάσκησης ποδιών, χεριών και κάθε αυτόνομης μυικής ομάδας αποτελούν για εκείνον κομμάτι της καθημερινότητάς του, καθώς το να γυμνάζεται μ’ αυτά είναι τρόπος ζωής.

Αν και στο παρελθόν οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές, κατάφερε να μην ξεφύγει ποτέ από την καθημερινή του προπόνηση. Ποτέ δεν κάπνιζε και δεν έπινε, ενώ έκανε πάντα σωστή διατροφή, ώστε να διατηρείται σε φόρμα. Όσοι τον έχουν δει να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή της Φιλοθέης έχουν διαπιστώσει ότι το κορμί του δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αυτό ενός 40χρονου αθλητή.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!