Κώστας Βουτσάς: Δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί, πλησιάζω τα 90


Στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Μεσημέρι YES» μίλησε ο Κώστας Βουτσάς και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όσα ρωτήθηκε. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε πως δεν θέλει να γίνει ξανά πατέρας, ενώ αποκάλυψε πως έβλεπε φανατικά το GNTM 2.

 

«Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Βουτσάς. Όλοι είμαστε το ίδιο», είπε αρχικά. Για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως έβλεπε το ριάλιτι μόδας του STAR και πως σε αυτό υπήρχαν ωραίες γυναίκες.

 

«Κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητικές», είπε.

 

Όσο για το τι λέει η σύζυγός του, Αλίκη, είπε: «Το ξέρει και η Αλίκη. Της το λέω. Εκείνη μου αρέσει, η άλλη μου αρέσει. Τι να κάνω, να πάω να τρέχω από πίσω της;».

 

Για το γιο τους Φοίβο είπε πως είναι ένα έξυπνο παιδί «όλα τα παιδιά σήμερα είναι έξυπνα», τόνισε. Για να προσθέσει: «Ο γιος μας, ο Φοίβος είναι η ψυχή μας».

 

Όταν ρωτήθηκε, αν θα ήθελε ακόμη ένα παιδί, ο Κώστας Βουτσάς ήταν σαφής: «Δεν θέλω να κάνω, τώρα, ένα παιδί… Πλησιάζω τα 90».

www.newsbeast.gr

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!