Κόμπι Μπράιαντ: Η νύχτα που όλο το NBA έκλαψε για εκείνον και την κόρη του


Το βράδυ της Κυριακής 26/1 θα περάσει για πάντα στην Ιστορία. Ήταν το βράδυ που όλος ο πλανήτης έκλινε τον γόνυ προς το Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια για να αποχαιρετήσει τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του και φυσικά και τους άλλους 7 νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του σπουδαίου πρωταθλητή. Το NBA ξέρει πάνω απ΄όλα να τιμά τους ανθρώπους του και στα ματς που διεξήχθησαν τα ξημερώματα, όλοι έκλαψαν, όλοι σάστισαν, όλοι «πάγωσαν» στα in memoriam βίντεο που προβλήθηκαν στις μεγάλες οθόνες.

Ο κεντρικός τόπος μνήμης για τον Κόμπι ήταν φυσικά το Staples Center, η έδρα των Λος Άντζελες, όπου έγινε κανονική ολονυχτία, με banners με το πρόσωπο του και ιαχές να δονούν την ατμόσφαιρα.

Λίγο αργότερα έφτασαν στο στάδιο οι Λος Άντζελες Λέικερς και τα δάκρυα δε μπορούσαν να συγκρατηθούν, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πολλές ήταν και οι συμβολικές κινήσεις μνήμης από αρκετές ομάδες. Σε κάποια παιχνίδια οι παίκτες έκαναν παραβάσεις 8 και 24 δευτερολέπτων, που είναι οι δύο αριθμοί που φόρεσε στην καριέρα του ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν ήταν από τους πολύ απαρηγόρητους, με τους προπονητές του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν πριν το ματς των Σπερς.

Κόμπι Μπράιαντ: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τον Λεμπρόν Τζέιμς και οι πρώτες αντιδράσεις για τον θάνατό του

Ο Τρέι Γιανγκ πέρασε αρκετά λεπτά στην αγκαλιά της μητέρας του καθώς τα μεγάφωνα μιλούσαν για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του.

Ο Τάισον Τσάντλερ έκλαψε στον πάγκο στο ματς των Ρόκετς με τους Χοκς, έκλαψε και μαζί με τον Ρίβερς στην διάρκεια του ενός λεπτού σιγής προς τιμήν του Κόμπι.

Ο Ντοκ Ρίβερς, προπονητής των Κλίπερς, ήταν κι αυτός συντετριμμένος.

Ιδιαίτερη ήταν η κίνηση των παικτών των Πέλικανς να φορέσουν όλοι τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή του Κόμπι Μπράιαντ.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν ανακοίνωσε πως η ομάδα του θα αποσύρει το νούμερο 24 από τις φανέλες προς τιμήν του Κόμπι, ενώ έχει ξεκινήσει online ψηφοφορία ώστε το logo του NBA να αλλάξει και να μπει το πρόσωπο του Κόμπι!

The post Κόμπι Μπράιαντ: Η νύχτα που όλο το NBA έκλαψε για εκείνον και την κόρη του appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!