Κωνσταντίνος Αργυρός – «Ελπίδα»: no1 επί 2 εβδομάδες στο Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector!


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία  στο ασταμάτητο προσωπικό του σερί: το νέο του single, «Ελπίδα», που έχει καταφέρει να ενώσει το κοινό και να κατακτήσει τις καρδιές όλων, μονοπωλεί και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς παραμένει σταθερά στο no1 στο official IFPI airplay chart by Media Inspector εδώ και 2 εβδομάδες.

Με το «Ελπίδα» ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, συνεχίζει, όπως μόνο εκείνος ξέρει, να χαρίζει τραγούδια – προτάσεις και δυνατές μουσικές συγκινήσεις, γνωρίζοντας, κάθε φορά, τεράστια αποδοχή και θερμή υποδοχή από τον κόσμο και τα ραδιόφωνα.

Είναι ενδεικτικό ότι το «Ελπίδα» έγινε no1 στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube σε λιγότερο από 48 ώρες και παρέμεινε στην πρώτη θέση για περισσότερες από 15 ημέρες, ενώ έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια views. Παράλληλα, «εκτοξεύτηκε» αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στο no1 των digital charts και γνωρίζει σαρωτική επιτυχία, μετρώντας, μεταξύ άλλων, πάνω από 3,8  εκατομμύρια Spotify streams.

Την ίδια ώρα, σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του χαρακτηρίστηκε ως biggest increase in plays και biggest increase in audience στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ βρίσκεται σταθερά στην κορυφαία θέση στο Official IFPI Airplay Chart by Media Inspector για δύο ολόκληρες εβδομάδες και παράλληλα είναι σταθερά no1 σε ημερήσιες μεταδόσεις για παραπάνω από ένα μήνα!

Το «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, μία πλούσια κι ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Την παραγωγή έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Το τραγούδι συνοδεύεται από video ιδιαίτερης αισθητικής, όπως συνηθίζει κάθε φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, ο πάντα πρωτοπόρος καλλιτέχνης καταφέρνει να παρασύρει μουσικά το κοινό ενός μαγαζιού στο οποίο ο ίδιος είναι θαμώνας, καθώς κάθεται στο πιάνο και τραγουδά. Η Coca-Cola, σταθερός υποστηρικτής μοναδικών μουσικών εμπειριών που μας φέρνουν πιο κοντά, φέρνει την αληθινή μαγεία και στο video clip «Ελπίδα». Και κρατά ζωντανή την υπόσχεση για ακόμα πιο επικές μουσικές εμπειρίες, δημιουργώντας ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι, με πολλές εκπλήξεις και τους επόμενους μήνες, συνεχίζοντας να αποτελεί έμπνευση για αξέχαστες μουσικές στιγμές για όλους.
Δείτε το music video:



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!