Κυριακή Κατσογρεσάκη: Από τις πτήσεις με τον Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας στο My Style Rocks 3


Έχει φανεί τα τελευταία 2-3 χρόνια πως οι περισσότεροι συμμετέχοντες σε ριάλιτι, θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη προβολή και να αυξήσουν τη σοσιαλμιντιακή τους επιρροή ή να διεκδικήσουν τηλεοπτικές θέσεις. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη δεν εμπίπτει σε μια τέτοια κατηγορία με την έννοια ότι από αυτά που είχε παρουσιάσει σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη πέρσι, ήταν καλοπληρωμένη και ζούσε μια πολύ καλή ζωή, ενώ είχε και μια κάποια φήμη.

Η παίκτρια που μπήκε στο My Style Rocks 3 από τη Δευτέρα, αντικαθιστώντας ουσιαστικά την Άντζυ που αποχώρησε, φαίνεται πως θέλει να δείξει πως έχει μια πολύ καλή σχέση με τη μόδα και το στυλ, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται να έχει ανάγκη από φήμη και ό,τι επακόλουθο φέρνει η αναγνωρισιμότητα του ριάλιτι.

Κι αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Σαουδική Αραβία, όπου εργαζόταν τον μισό χρόνο στο προσωπικό του Σεΐχη της χώρας με την ιδιότητα της προσωπικής αεροσυνοδού. Όπως είχε περιγράψει σε συνέντευξή της πέρσι στο Μετά Τα Μεσάνυχτα, ο Σεΐχης έχει δύο αεροσυνοδούς για το προσωπικό του τζετ. Η μία είναι αυτή και εργάζονταν εναλλάξ. Μάλιστα, ο Σεΐχης απαιτούσε να μένουν για αυτές τις 2 εβδομάδες το μήνα στο παλάτι, όπου απολάμβαναν υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είχε εξηγήσει πως δεν μάθαιναν ποτέ τον προορισμό των ταξιδιών τους, αλλά τους αποκαλυπτόταν την ώρα της πτήσης. Με τη δουλειά της έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη στον κόσμο, έχει μείνει στα περισσότερα για 2-3 ημέρες και έχει έναν πολύ καλό μισθό, που δεν τον βρίσκεις με τίποτα στην Ελλάδα.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τη βασιλική οικογένεια και ό,τι βλέπω κι ακούω τα κρατάω για τον εαυτό μου. Απαγορεύεται να γνωρίζουμε την αραβική γλώσσα γιατί δε θέλουν να καταλάβουμε τι λένε . Κάθε φορά μαθαίνουμε μια μέρα νωρίτερα ή τελευταία στιγμή το μέρος που θα ταξιδέψουμε με τη βασιλική οικογένεια. Πάντα έχω μαζί μου δυο βαλίτσες, με καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποιο προορισμό θα πάμε. Είναι φορές που είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μας απαγορεύουν να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media και φυσικά το καταλαβαίνω αυτό»

View this post on Instagram

New kid on the block Γνωρίστε την @katsogresaki_kiriaki … #MyStyleRocksGR #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Jan 27, 2020 at 7:53am PST

The post Κυριακή Κατσογρεσάκη: Από τις πτήσεις με τον Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας στο My Style Rocks 3 appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!